Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Sommigen mensen zijn net een spons

Sommigen mensen zijn net een sponsSommigen mensen zijn net een spons. Wie weet ben jij er ook wel een, een spons. Dat zijn mensen die alle energie om zich heen, heerlijk opvangen en er zelf door vastlopen. Ze weten daarnaast precies wat een ander beweegt, hoe die zich voelt, wat die nodig heeft. Het zuigt je helemaal leeg, maar probeer het maar een voor te zijn.

Het kan wel, zegt een medium van mediums 2.0. Je bent in je jonge jaren de spons geworden. Je omgeving was dusdanig dat jij hebt gedacht. Als ik nou maar weet hoe die en die in zijn energie staat, kan ik mij er op voorbereiden. Of eigenlijk tegen wapenen.

Zo ben je je zelf volledig kwijtgeraakt, staat je antenne volledig afgericht op alles om je heen, zonder dat je er weet van hebt. Dat je vaak vermoeid bent, dat weet je wel. De link leggen, met de energie die je opvangt van de mensen om je heen, die heb je nog nooit gelegd.

Je bent dus net een spons, die af en toe een keer flink uitgeknepen moet worden, als anders die niets meer opnemen. Bij jou, als je jezelf hier in herkend, zijn dat de dagen dat je bijna niet meer vooruit komt en je wel moet terugtrekken om energie bij te tappen.

Totaal verwrongen, geen concentratie meer vast kunnen houden, trek je je terug, overigens met leed in de schoenen. Want er komt nu een schuldgevoel om de hoek kijken, zegt een spiritueel medewerker van mediums 2.0.

Kan ik dit wel maken, en daar ligt de spons. Vermoeid, op, en een schuldgevoel. Denk je dat dit gezond is? Wel al eens een keer bij stilgestaan, waarom je je leven leeft, zoals je het leeft? Dat je vaak dan weer opgeladen bent en er weer voluit intrapt.

Op dezelfde manier weer verder gaat, zonder een keer bewust stil te staan waarom jij elke keer uitvalt? Wellicht een keer een idee contact op te nemen met een medium of paragnost van medium 2.0. Die kunnen in je verleden kijken en je vertellen, waarom je zo geworden bent.

Overigens niets mis met je, ga dat nou niet denken. Maar een spons zijn, gaat je op een gegeven moment erg voor de voeten lopen en zal eindigen in een lage weerstand, vaak ziek en een burn out. Die wil je voor zijn toch!

Herken jij bij jezelf de symptomen die je nu leest, ben je de ene keer hyper enthousiast en kan dat binnen een paar seconden overslaan in, een heftige vermoeidheid. Dan ben een een spons. Heb je nog niet de balans bij jezelf te pakken en laat je de buitenwereld veel te veel binnen in je binnenwereld.

Je bent dan ook vaak een volledig open boek, je vertrouwt iedereen direct en vaak kom je dan bedrogen thuis. Dit komt, omdat je graag geliefd wilt zijn en je niet hebt leren luisteren naar je eigen binnenwereld.

Alles staat afgesteld op alles buiten jezelf om. Kun je nu begrijpen waarom je soms zo moe bent en dat je het allemaal even niet meer trekt? Dat het veel fijner zou zijn als je niet van die hoge pieken naar die diepe dalen valt?

Door de rust te gaan bewaken in jezelf. Te gaan luisteren met je gevoel, minder enthousiast naar iedereen te zijn, zul je merken dat je energie meer voor jezelf houdt. Je wordt minder een spons. Je gaat er voor zorgen dat de energie van buitenaf je minder gaat raken. Geeft een paragnost van medium 2.0 aan.

Je gaat aarden, je gaat jezelf ontmoeten. Je gaat thuiskomen in jezelf. Zo zul je nooit meer anderen jou je leven laten bepalen. Je bent spons af.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.