Sommigen mensen zijn net een spons

Sommigen mensen zijn net een sponsSommigen mensen zijn net een spons. Wie weet ben jij er ook wel een, een spons. Dat zijn mensen die alle energie om zich heen, heerlijk opvangen en er zelf door vastlopen. Ze weten daarnaast precies wat een ander beweegt, hoe die zich voelt, wat die nodig heeft. Het zuigt je helemaal leeg, maar probeer het maar een voor te zijn.

Het kan wel, zegt een medium van mediums 2.0. Je bent in je jonge jaren de spons geworden. Je omgeving was dusdanig dat jij hebt gedacht. Als ik nou maar weet hoe die en die in zijn energie staat, kan ik mij er op voorbereiden. Of eigenlijk tegen wapenen.

Zo ben je je zelf volledig kwijtgeraakt, staat je antenne volledig afgericht op alles om je heen, zonder dat je er weet van hebt. Dat je vaak vermoeid bent, dat weet je wel. De link leggen, met de energie die je opvangt van de mensen om je heen, die heb je nog nooit gelegd.

Je bent dus net een spons, die af en toe een keer flink uitgeknepen moet worden, als anders die niets meer opnemen. Bij jou, als je jezelf hier in herkend, zijn dat de dagen dat je bijna niet meer vooruit komt en je wel moet terugtrekken om energie bij te tappen.

Totaal verwrongen, geen concentratie meer vast kunnen houden, trek je je terug, overigens met leed in de schoenen. Want er komt nu een schuldgevoel om de hoek kijken, zegt een spiritueel medewerker van mediums 2.0.

Kan ik dit wel maken, en daar ligt de spons. Vermoeid, op, en een schuldgevoel. Denk je dat dit gezond is? Wel al eens een keer bij stilgestaan, waarom je je leven leeft, zoals je het leeft? Dat je vaak dan weer opgeladen bent en er weer voluit intrapt.

Op dezelfde manier weer verder gaat, zonder een keer bewust stil te staan waarom jij elke keer uitvalt? Wellicht een keer een idee contact op te nemen met een medium of paragnost van medium 2.0. Die kunnen in je verleden kijken en je vertellen, waarom je zo geworden bent.

Overigens niets mis met je, ga dat nou niet denken. Maar een spons zijn, gaat je op een gegeven moment erg voor de voeten lopen en zal eindigen in een lage weerstand, vaak ziek en een burn out. Die wil je voor zijn toch!

Herken jij bij jezelf de symptomen die je nu leest, ben je de ene keer hyper enthousiast en kan dat binnen een paar seconden overslaan in, een heftige vermoeidheid. Dan ben een een spons. Heb je nog niet de balans bij jezelf te pakken en laat je de buitenwereld veel te veel binnen in je binnenwereld.

Je bent dan ook vaak een volledig open boek, je vertrouwt iedereen direct en vaak kom je dan bedrogen thuis. Dit komt, omdat je graag geliefd wilt zijn en je niet hebt leren luisteren naar je eigen binnenwereld.

Alles staat afgesteld op alles buiten jezelf om. Kun je nu begrijpen waarom je soms zo moe bent en dat je het allemaal even niet meer trekt? Dat het veel fijner zou zijn als je niet van die hoge pieken naar die diepe dalen valt?

Door de rust te gaan bewaken in jezelf. Te gaan luisteren met je gevoel, minder enthousiast naar iedereen te zijn, zul je merken dat je energie meer voor jezelf houdt. Je wordt minder een spons. Je gaat er voor zorgen dat de energie van buitenaf je minder gaat raken. Geeft een paragnost van medium 2.0 aan.

Je gaat aarden, je gaat jezelf ontmoeten. Je gaat thuiskomen in jezelf. Zo zul je nooit meer anderen jou je leven laten bepalen. Je bent spons af.