Het Universum zegt zie liefde anders

Het Universum zegt zie liefde anders. Als je niet weet wat er zich afspeelt in het universum en je hier op de aarde met de aardse dingen geconfronteerd wordt. Dan kun je nogal eens met je neus op de feiten worden gedrukt.

De ongeduldige mens

Er is ongeduld onder de mensen en vooral liefdes(relaties) zijn erg verwarrend omdat er geen balans is momenteel. Je zou zeggen er is nooit balans. Want alles blijft maar in beweging en daardoor is er zoveel onrust, maar het is nu een tikkeltje anders. Gedachten zijn superbepalend nu. En vooral de gedachten aan een tijd waarin je tot je kern kan komen en de kracht terug kan vinden bij jezelf. De maanden die eraan komen zijn maanden die een beetje de rem erop hebben.

Vertraging wordt ervaren als irritant

Alles kan vertraging oplopen en niets lijkt meer hetzelfde te zijn. Herken je het dat je het gevoel hebt dat niets mee lijkt te werken? Wel dat is momenteel ook zo. Hierdoor kun je het gevoel hebben dat er tegenwerking is. Zo hoor ik vele vrouwen momenteel klagen dat hun vriend/relatie geen antwoord wil geven. Of dat ze maar aan het wachten zijn op een bericht wat niet komt. Ook heeft dit te maken met de stilte na het samen zijn. Het Universum zegt zie liefde anders. Dit zegt het universum niet voor niets.

Accepteer veranderingen door het universum

Is dit vreemd, deze veranderingen? Nee, alleen de mens kan slecht omgaan met verandering. Het heeft te maken met je innerlijke stem. Blijkbaar hebben mannen die stem ook en willen ze daar ook gehoor aan geven. Gezien er nogal wat relaties in het slop zitten en men dan de behoefte heeft om zich met een ander te verbinden. Zonder de huidige relatie te verbreken. Kun je terecht komen in de illusie dat er wel snel een keuze gemaakt gaat worden door de oh zo leuke man of vrouw die je hebt ontmoet. Niets is minder waar, omdat diegene nog vast zit in een relatie worden zij juist geconfronteerd met zichzelf. Alles wat de relatie hen wil zeggen komt dan pas aan het licht. Het begint juist op het moment dat het contact er al is geweest tussen twee mensen. Daarna begint het terugtrekken al.

Vallen voor iemand die nog in een relatie zit

Wat heb ik gedaan, ik vind hem/haar wel leuk maar ja ik heb ook nog gevoelens voor de ander. Wat nu? Jij daarentegen vindt het maar raar. ‘’Hij/zij was zo lief en nu hoor ik opeens niets meer. Ik voel mij gebruikt. Daar moet ik even een kanttekening bij maken, want meestal weet je heel goed dat er nog een derde in het spel zit. Daardoor heb je altijd de keuze om niet intiem te worden met iemand die eigenlijk gewoon bezet is. Je roept daarmee over jezelf af dat je in een situatie terecht komt die nog niet zuiver is en niet is geheeld. Het Universum zegt zie liefde anders. Zie de liefde als jouw eigen innerlijke kracht.

Naïef

Dus zit je met de brokken en begint de narigheid pas goed. Het touwtrekken aan de ander en de onzekerheid, doordat je nog niets kan verwachten, gaat nu pas beginnen. Dat de ander zich terugtrekt om het een en ander te laten bezinken. is ook eigenlijk niet zo heel raar gezien de situatie waar hij/zij inzit. Het beste is dus om geen enkele verwachting te hebben van iemand die nog niet de volledige keuze heeft gemaakt om de relatie te beëindigen. Bekijk dit heel realistisch dan ben je voor jezelf op de goede weg. Er is veel aan de gang op de aarde omdat het Universum ons laat zien dat dingen anders kunnen en mogen.

Het Universum wil dat we liefde anders gaan zien

Kiezen we voor hetgeen we kennen, of stappen we uit de kar en gaan we een weg in die we niet kennen. Daar lieve mensen mag je dan de gevolgen van kennen. Geduld is de schoonste zaak maar niet voor iedereen weggelegd. We worden de aankomende tijd flink op de proef gesteld, als het gaat om geduld. Maar wat is geduld? iets wat de mens zelf verzonnen heeft, omdat die alles snel snel wil. Laat de tijd zijn werk gewoon doen. Laat het Universum zijn werk doen.

Met de stroom mee

Als het goed voor jou voelt waar je inzit en je hebt een super gelukkig leven. Prima, blijf dan vooral doen waar je altijd in hebt geloofd. Maar als je voelt dat je klaar bent met je huidige leven. Bezin dan eens hoe het anders kan. Zonder jezelf gek te maken. Kijk dan vooral hoe je leven er nu uitziet en wat je erbij voelt. Hoe je je leven anders zou willen zien. Dit is geen gemakkelijke keuze. Maar doe het weloverwogen dan heb je de beste kans van slagen.

Liefde is een allesomvattende kracht

Alles wat je tot nu toe hebt weggestopt, kan even hard weer terug op je bord komen. Maar dit is echt wel een tendens die zich vooral de aankomende periode laat zien. Je kan het beste zo eerlijk mogelijk naar jezelf en naar je leven blijven kijken.  Hier de gevolgen uit trekken.
Dat het allemaal heel verwarrend kan aanvoelen dat is een ding wat zeker is. Maar laat de tijd zijn werk doen. Mediteer of doe Yoga om tot jezelf te komen. In jezelf liggen altijd de antwoorden. Leer openstaan om antwoorden binnen te laten komen via je hoger zelf.

Laat de tijd zijn werk doen, het is het universum die bepaalt wanneer het tijd is

Neem je tijd, pak ook de rust, want het is goed voelbaar, vooral als je zelf in een fase van verandering zit. Een fase van angst naar liefde te gaan. Daar komt deze verandering in de kern op neer. Liefde is namelijk de kracht in jou, waaruit je kunt leven. De nodige dingen waardoor je jezelf wat meer in je kracht kan houden zijn. Drink genoeg water, eet genoeg fruit en groenten, ga de natuur in. Neem vooral veel rust, dan ben je namelijk verbonden met je Goddelijke zelf. Kun je antwoorden horen om naar te gaan handelen. Verbind je met positief ingestelde mensen zodat je samen kan groeien in verbinding.

Heb je het gevoel dat jezelf ergens inzit, maar je weet niet goed hoe je hier uit kan komen. Bel of chat dan gerust eens met een medium 2.0. Wellicht begrijp je nu. Het Universum zegt zie de liefde anders.