Toekomstvoorspellers voor jou
Toekomstvoorspellers voor jou
Toekomstvoorspellers voor jou

Het Universum zegt zie liefde anders

Het Universum zegt zie liefde anders

Het Universum zegt zie liefde anders. Als je niet weet wat er zich afspeelt in het universum en je hier op de aarde met de aardse dingen geconfronteerd wordt. Dan kun je nogal eens met je neus op de feiten worden gedrukt.

De ongeduldige mens

Er is ongeduld onder de mensen en vooral liefdes(relaties) zijn erg verwarrend omdat er geen balans is momenteel. Je zou zeggen er is nooit balans. Want alles blijft maar in beweging en daardoor is er zoveel onrust, maar het is nu een tikkeltje anders. Gedachten zijn superbepalend nu. En vooral de gedachten aan een tijd waarin je tot je kern kan komen en de kracht terug kan vinden bij jezelf. De maanden die eraan komen zijn maanden die een beetje de rem erop hebben.

Vertraging wordt ervaren als irritant

Alles kan vertraging oplopen en niets lijkt meer hetzelfde te zijn. Herken je het dat je het gevoel hebt dat niets mee lijkt te werken? Wel dat is momenteel ook zo. Hierdoor kun je het gevoel hebben dat er tegenwerking is. Zo hoor ik vele vrouwen momenteel klagen dat hun vriend/relatie geen antwoord wil geven. Of dat ze maar aan het wachten zijn op een bericht wat niet komt. Ook heeft dit te maken met de stilte na het samen zijn. Het Universum zegt zie liefde anders. Dit zegt het universum niet voor niets.

Accepteer veranderingen door het universum

Is dit vreemd, deze veranderingen? Nee, alleen de mens kan slecht omgaan met verandering. Het heeft te maken met je innerlijke stem. Blijkbaar hebben mannen die stem ook en willen ze daar ook gehoor aan geven. Gezien er nogal wat relaties in het slop zitten en men dan de behoefte heeft om zich met een ander te verbinden. Zonder de huidige relatie te verbreken. Kun je terecht komen in de illusie dat er wel snel een keuze gemaakt gaat worden door de oh zo leuke man of vrouw die je hebt ontmoet. Niets is minder waar, omdat diegene nog vast zit in een relatie worden zij juist geconfronteerd met zichzelf. Alles wat de relatie hen wil zeggen komt dan pas aan het licht. Het begint juist op het moment dat het contact er al is geweest tussen twee mensen. Daarna begint het terugtrekken al.

Vallen voor iemand die nog in een relatie zit

Wat heb ik gedaan, ik vind hem/haar wel leuk maar ja ik heb ook nog gevoelens voor de ander. Wat nu? Jij daarentegen vindt het maar raar. ‘’Hij/zij was zo lief en nu hoor ik opeens niets meer. Ik voel mij gebruikt. Daar moet ik even een kanttekening bij maken, want meestal weet je heel goed dat er nog een derde in het spel zit. Daardoor heb je altijd de keuze om niet intiem te worden met iemand die eigenlijk gewoon bezet is. Je roept daarmee over jezelf af dat je in een situatie terecht komt die nog niet zuiver is en niet is geheeld. Het Universum zegt zie liefde anders. Zie de liefde als jouw eigen innerlijke kracht.

Naïef

Dus zit je met de brokken en begint de narigheid pas goed. Het touwtrekken aan de ander en de onzekerheid, doordat je nog niets kan verwachten, gaat nu pas beginnen. Dat de ander zich terugtrekt om het een en ander te laten bezinken. is ook eigenlijk niet zo heel raar gezien de situatie waar hij/zij inzit. Het beste is dus om geen enkele verwachting te hebben van iemand die nog niet de volledige keuze heeft gemaakt om de relatie te beëindigen. Bekijk dit heel realistisch dan ben je voor jezelf op de goede weg. Er is veel aan de gang op de aarde omdat het Universum ons laat zien dat dingen anders kunnen en mogen.

Het Universum wil dat we liefde anders gaan zien

Kiezen we voor hetgeen we kennen, of stappen we uit de kar en gaan we een weg in die we niet kennen. Daar lieve mensen mag je dan de gevolgen van kennen. Geduld is de schoonste zaak maar niet voor iedereen weggelegd. We worden de aankomende tijd flink op de proef gesteld, als het gaat om geduld. Maar wat is geduld? iets wat de mens zelf verzonnen heeft, omdat die alles snel snel wil. Laat de tijd zijn werk gewoon doen. Laat het Universum zijn werk doen.

Met de stroom mee

Als het goed voor jou voelt waar je inzit en je hebt een super gelukkig leven. Prima, blijf dan vooral doen waar je altijd in hebt geloofd. Maar als je voelt dat je klaar bent met je huidige leven. Bezin dan eens hoe het anders kan. Zonder jezelf gek te maken. Kijk dan vooral hoe je leven er nu uitziet en wat je erbij voelt. Hoe je je leven anders zou willen zien. Dit is geen gemakkelijke keuze. Maar doe het weloverwogen dan heb je de beste kans van slagen.

Liefde is een allesomvattende kracht

Alles wat je tot nu toe hebt weggestopt, kan even hard weer terug op je bord komen. Maar dit is echt wel een tendens die zich vooral de aankomende periode laat zien. Je kan het beste zo eerlijk mogelijk naar jezelf en naar je leven blijven kijken.  Hier de gevolgen uit trekken.
Dat het allemaal heel verwarrend kan aanvoelen dat is een ding wat zeker is. Maar laat de tijd zijn werk doen. Mediteer of doe Yoga om tot jezelf te komen. In jezelf liggen altijd de antwoorden. Leer openstaan om antwoorden binnen te laten komen via je hoger zelf.

Laat de tijd zijn werk doen, het is het universum die bepaalt wanneer het tijd is

Neem je tijd, pak ook de rust, want het is goed voelbaar, vooral als je zelf in een fase van verandering zit. Een fase van angst naar liefde te gaan. Daar komt deze verandering in de kern op neer. Liefde is namelijk de kracht in jou, waaruit je kunt leven. De nodige dingen waardoor je jezelf wat meer in je kracht kan houden zijn. Drink genoeg water, eet genoeg fruit en groenten, ga de natuur in. Neem vooral veel rust, dan ben je namelijk verbonden met je Goddelijke zelf. Kun je antwoorden horen om naar te gaan handelen. Verbind je met positief ingestelde mensen zodat je samen kan groeien in verbinding.

Heb je het gevoel dat jezelf ergens inzit, maar je weet niet goed hoe je hier uit kan komen. Bel of chat dan gerust eens met een medium 2.0. Wellicht begrijp je nu. Het Universum zegt zie de liefde anders.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Olivia
Ingesprek
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Valantino
Ingesprek
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Jeanette
Ingesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster