E-consult

E-consult Mediums 2.0

E-consult E-consult mediums 2.0 is een manier om de vragen die je hebt, via een emailconsult aan een medium of paragnost te kunnen stellen. Voordeel hiervan is, dat je ze op papier krijgt en ze net zo vaak terug kunt lezen, als jij wilt.

Hoe gaat een Email consult in zijn werk?

Om een E-consult aan te kunnen vragen bij een van de consulenten van Mediums 2.0, doorloop de volgende stappen.

  • Eerst registreren, dat kan bovenaan deze pagina bij dit icoon Klant account Mediums 2.0
  • Nu heb je een account.
  • Klik op Credits kopen en schaf voor 25,- credits aan
  • Kies een van de spiritueel consulenten uit, die een emailconsult aanbieden, zie onderstaand
  • Klik op E-consult. Stel je vragen, maximaal 2. Geef namen en geboortedata mee. Stuur eventueel een foto mee, dit kan gratis
  • Binnen 2 werkdagen vind je de antwoorden terug in je account van Mediums 2.0

Je ziet, simpel als je de stappen allemaal volgt hierboven.

Voordelen E-consult

Je moet er even op wachten, maar er zijn absoluut voordelen aan een E-consult. Als je belt met een Medium 2.0, heb je vaak achteraf zoiets van. Wat zij de consulent nou ook alweer precies. Nu heb je de antwoorden op papier en kun je ze elke keer opnieuw tot je door laten dringen.

Kosten E-consult

Een Email consult kost 25,- en betaal je met credits. Deze credits kun je aanschaffen, als je je op deze website registreert. Dan heb je een account aangemaakt. In het account vind je ook de beantwoording van je emailconsult terug.

Als je nog vragen hebt

Het kan zijn dat je naar aanleiding van dit consult nog meer vragen hebt. Schroom dan niet om de desbetreffende consulent te raadplegen. Of je kiest nogmaals voor een E-consult, als jij dat zelf fijner vindt. Je kunt de credits van Mediums 2.0 niet gebruiken voor een email consult.  De spiritueel consulenten beantwoorden de vragen graag voor je. Zie je, simpele manier om te kiezen voor antwoorden van een medium of paragnost op papier.

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.