Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Als je beseft dat je gedachten geen feiten zijn

Als je beseft dat je gedachten geen feiten zijnAls je beseft dat je gedachten geen feiten zijn. Je leeft, je doet, je laat gedrag zien, aangeleerd als kind zijnde. Gevormd noemen we dat. Al denken we dat we allemaal hetzelfde gevormd zijn, niets is minder waar. We zien namelijk wat we willen zien. Iedereen is toch naar school gegaan? Dan weet je toch hetzelfde? Nee, het houdt niet op met kennis vergaren alleen op school.

Dat is het eerste feit al wat geen waarheid is. En we dus wel van overtuigd zijn. Naast school leren we ook en dat is voor iedereen verschillend. In welk gezin ben je opgegroeid, hoe ging het er binnen dat gezin aan toe. Wat hebben de ouders en anderen voor invloed gehad, en in welke vorm.

Juist dit stuk, de kennis op gebied van liefde en relaties, is later van enorm belang. Maar daar denken we niet aan. Weer een gedachte die geen feit is. Zo zie je, zegt een medium van Mediums 2.0 hoe vaak we ergens iets bij invullen, dat helemaal geen feit is.

We leren als mens niet feitelijk te kijken, terwijl dat zo ongelooflijk fijn is, als we het wel zouden leren. Stel voor dat je een partner hebt en je hebt niet geleerd met feiten te kijken, dan ben je vaak bezig met dingen in te vullen en aan te nemen.

Je partner zit bijvoorbeeld veel op zijn telefoon. Jij denkt, wat is er aan de hand? In plaats van dat je constateert dat het gedrag anders is en je partner aangeeft wat je opvalt. Niet feitelijk kijken en zijn, geeft steeds meer ruis bij jezelf.

Dan gaan je gedachten constant met je aan de haal. Afhankelijk hoe of je je voelt. Stel dat je angstig bent, je moet bijvoorbeeld die dag een sollicitatiegesprek voeren. Dat geeft een bepaalde spanning met zich mee. Wat er ook voor zorgt dat je minder geconcentreerd bent. Er gebeurt iets in je omgeving, je laat een kop koffie vallen en alles spettert alle kanten op. En daar gaan je gedachten. Zal toch niet zo zijn, heb ik het verkeerd gedaan? Oh wat een rommel, je moeder zit onder de koffie. Je voelt je aan alle kanten schuldig.

Feit is, je bent mens, je kan een keer een kop koffie laten vallen. Je gedachten verzinnen er direct een heleboel bij. Wat allemaal geen waarheid is, zegt medium Claire van Mediums 2.0. Nu zijn dit nog simpele dingen.

Maar wat als je als kind zijnde telkens te horen hebt gekregen dat je het niet goed doet. Straf kreeg, op je donder, stil moest zijn en vooral niet lastig. Wat denk je dan dat je gedachten denken? Ik ben niet goed genoeg, ik kan niets, ik ben nergens geschikt voor. Je bent jezelf aan de hand van wat je omgeving je liet zien en voelen, jezelf gaan wijsmaken, dat je niets voorstelt.

Besef dan maar eens, zegt een mediums 2.0 dat dit geen waarheid is? Zo was er een man die zoveel verdriet had dat zijn vrouw was vertrokken. 4 Kinderen samen en wat nu. Als Medium 2.0 voelde ik bij de vrouw dat ze vol zat met boosheid richting deze man. Bij de man voelde ik als medium 2.0 dat hij geen flauw benul had waarom zijn vrouw wilde scheiden.

Zijn vrouw was er klaar mee altijd alles alleen te moeten doen. Haar boosheid was daar op gericht.  Zijn verdriet was gericht op dat hij niet wilde scheiden en niet begreep waarom zijn vrouw deze drastische maatregel wil. Hij had niets verkeerd gedaan!

Deze vrouw haar gedachten zijn geen feiten. Feit is, zij is zelf in de rol gestapt van moeder en redder en regelaar. Maar zei ziet dat niet. Ze ziet alleen maar dat ze overal alleen voor stond. Hij heeft niet in de gaten gehad dat zijn vrouw hem als kind behandelde. Zo zie je maar, dat gedachten vaak geen waarheid zijn. Dat komt, omdat we hele belangrijke zaken niet meekrijgen. En dat door zure lessen in ons leven moeten gaan beseffen. We gaan dit op een gegeven moment beseffen. Daar zorgt de liefde voor. Het is alleen zo zonde dat we het als kind niet meekrijgen, spiritualiteit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.