MariaLouise
Beschikbaar

MariaLouise

Box: 35
Helder voelend • Intuïtief Coach • Complexe relaties/- situaties • Transformatieproces • Je vindt je draai even niet in je leven • angst/stress

NL 0909 - 0144 BE 0907-37077
MariaLouise

WELKOM Fijn dat je mijn profiel bezoekt!

Mijn expertise ligt op het gebied van complexe relaties en - situaties (liefde, familie, sociale contacten, werk). Maar vanzelfsprekend kun je met al je vragen bij me terecht. Met mijn ervaring als helder voelend en intuïtief coach geef ik je inzichten en helderheid. Ik luister naar je zonder te oordelen en geef je zo nodig adviezen. Wat ik doorkrijg aan beelden en woorden deel ik met je. Mijn intentie is jou (weer) met je innerlijk te verbinden, zodat je duidelijkheid krijgt en je je beter voelt.
Ik help je op weg als je vastzit in wat voor situatie dan ook en bijv. gevoelens van paniek, angst of stress hebt. Je vraagt je misschien zelfs af waar die gevoelens vandaan komen. Deze emoties kunnen je behoorlijk in de weg zitten en een (ingrijpende) belemmering zijn om te leven zoals je dat graag zou willen.
Ben je hoog gevoelig (HSP) en ben je je spiritueel aan het ontwikkelen, dan kan dat gepaard gaan met onzekerheid en verwarring. Als ervaringsdeskundige kan ik je hierbij ondersteunen en tools aanreiken om er (beter) mee om te kunnen gaan.

Je kunt me elke vraag stellen en elke situatie aan me voorleggen waar je (meer) duidelijkheid over wilt of waar je niet uitkomt. Met mijn sterk invoelend vermogen luister ik naar je en kom snel tot de kern. Met medische vragen en vragen over het verloop van rechtszaken kan ik je helaas niet helpen, wel met je emoties die dit betreffen.
Wil je alleen je verhaal kwijt? Ik luister naar je, zonder oordeel. Vaak krijg je al (meer) duidelijkheid en rust als je hoort wat je zelf vertelt!

In mijn werkzame leven voerde ik o.a. gesprekken met volwassenen over het welzijn van kinderen.

In ons gesprek wil ik jouw leven heel graag een stukje aangenamer maken, dus ik hoop je gauw te spreken!

(een review wordt gewaardeerd)

Gastenboek MariaLouise
Eef
Lieve stem. Geduldig. Super fijn. Dank u wel.

Judith
We werden verbroken, maar het gesprek was wel rond. Dankjewel!

Naomi
Een prettig consult gehad en de juiste bevestiging over Frankrijk. Dank je wel