Manipulatie en macht. Het wordt tijd dat het ontkracht

Manipulatie en macht. Het wordt tijd dat het ontkrachtManipulatie en macht. Het wordt tijd dat het ontkracht. Zoveel teleurstellingen, boosheid, verdriet, pijn, trauma’s zijn te voorkomen, als we zouden weten hoe we op de juiste manier in het leven horen te staan. Vertelt een medium ons van de spirituele hulplijn Mediums 2.0.

Helaas weten we niet wat nou echt belangrijk is in het leven. We krijgen het niet mee. De aandacht ligt op zaken die we belangrijk hebben gemaakt en het niet zijn. Zaken die gericht zijn op geld, bezit.

De juiste manier in het leven staan is vanuit zelfliefde. Vanuit die zelfliefde ervaar je liefdeskracht. Die kracht straalt bepaalde energie uit, waarmee je respect afdwingt. Dit is de basis voor iedereen, die het allerbelangrijkste in het leven is, zegt een medium van Mediums 2.0.

Dat respect vertaalt zich ook in woorden. Jouw woorden, gesproken vanuit je hart, zijn duidelijk, ze laten tevens jouw grenzen zien. Waar jij geen seconde van afwijkt. Wat op zich ook weer heel veel duidelijkheid schept. Zo in het leven staan, verdwijnt pijn, verdriet en teleurstellingen.

Maar dat moet ons wel zijn geleerd en dat gebeurt niet.

Zo worden relaties, ouder/kind, partners, familie, werkrelatie, overheid/bewoners heel moeilijk om in stand te houden en op een juiste manier samen aan te bouwen. Misbruik in welke vorm dan ook, ligt op de loer. Van intimidatie, manipulatie, onderdrukking.

In elke relatie die gebaseerd is op misbruik, is het de misbruiker die afhankelijk is van de energie van de misbruikte, en zijn manipulaties dienen om precies dat te verbergen. Het misbruik is voor niemand zichtbaar, want de leugen is heel geraffineerd. Dit is zo smerig, als ik het zo zeggen mag, zegt een paragnost van Mediums 2.0.

Het is inmiddels overal aanwezig, deze vorm van misbruik. In de politiek, bij bedrijven, in de media, binnen relaties. Het heeft de vorm aangenomen van een virus. Alleen diegenen die vanuit zelfliefde leven, hebben het door. Nemen er acuut afstand van en gaan geen voeding geven in welke vorm dan ook. Zij staan niet in macht, maar in kracht. In liefdeskracht zegt een mediums 2.0.

Willen wij werken aan een nieuwe maatschappij, zullen we aan de slag moeten met het onderwijzen van zelfliefde. Daardoor gaan we de macht laten verdwijnen en de kracht er voor in de plaats zetten.

De vraag is in hoeverre wij als mens zelf dit noodzakelijk vinden. Hebben we het door dat we samen de manipulatie, de leugens in stand houden? De noodzaak is helaas nog niet aanwezig. Waardoor het misbruikvirus steeds grotere vormen aanneemt.

Als de mens zelf niet opstaat, zal die langer lijden. Domweg, omdat de mens niet weet wat liefde is. Die nodig is om het leven vanuit realiteit en de juiste belangrijkheid te leven. Dan ga je leiden in plaats van lijdend door het leven.

We voeden het zelf, de misbruik, de manipulatie en de macht. Zelfliefde luistert naar zijn gevoel. Die heeft door als een bericht in de krant niet klopt. Woorden die door een familielid worden uitgesproken, manipulatie onder zit. Een overheid die andere plannen heeft met zijn bewoners dan ze zeggen.

Manipulatie is zo “normaal” geworden, wat het niet is. Als kind word je er al mee geconfronteerd. Als je je bordje leeg eet, krijg je een toetje. Zie je waar het misgaat en de mens niet beter weet! Dat beter weten is wel aanwezig, het wordt niet op de juiste manier gekweekt