Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Manipulatie en macht. Het wordt tijd dat het ontkracht

Manipulatie en macht. Het wordt tijd dat het ontkrachtManipulatie en macht. Het wordt tijd dat het ontkracht. Zoveel teleurstellingen, boosheid, verdriet, pijn, trauma’s zijn te voorkomen, als we zouden weten hoe we op de juiste manier in het leven horen te staan. Vertelt een medium ons van de spirituele hulplijn Mediums 2.0.

Helaas weten we niet wat nou echt belangrijk is in het leven. We krijgen het niet mee. De aandacht ligt op zaken die we belangrijk hebben gemaakt en het niet zijn. Zaken die gericht zijn op geld, bezit.

De juiste manier in het leven staan is vanuit zelfliefde. Vanuit die zelfliefde ervaar je liefdeskracht. Die kracht straalt bepaalde energie uit, waarmee je respect afdwingt. Dit is de basis voor iedereen, die het allerbelangrijkste in het leven is, zegt een medium van Mediums 2.0.

Dat respect vertaalt zich ook in woorden. Jouw woorden, gesproken vanuit je hart, zijn duidelijk, ze laten tevens jouw grenzen zien. Waar jij geen seconde van afwijkt. Wat op zich ook weer heel veel duidelijkheid schept. Zo in het leven staan, verdwijnt pijn, verdriet en teleurstellingen.

Maar dat moet ons wel zijn geleerd en dat gebeurt niet.

Zo worden relaties, ouder/kind, partners, familie, werkrelatie, overheid/bewoners heel moeilijk om in stand te houden en op een juiste manier samen aan te bouwen. Misbruik in welke vorm dan ook, ligt op de loer. Van intimidatie, manipulatie, onderdrukking.

In elke relatie die gebaseerd is op misbruik, is het de misbruiker die afhankelijk is van de energie van de misbruikte, en zijn manipulaties dienen om precies dat te verbergen. Het misbruik is voor niemand zichtbaar, want de leugen is heel geraffineerd. Dit is zo smerig, als ik het zo zeggen mag, zegt een paragnost van Mediums 2.0.

Het is inmiddels overal aanwezig, deze vorm van misbruik. In de politiek, bij bedrijven, in de media, binnen relaties. Het heeft de vorm aangenomen van een virus. Alleen diegenen die vanuit zelfliefde leven, hebben het door. Nemen er acuut afstand van en gaan geen voeding geven in welke vorm dan ook. Zij staan niet in macht, maar in kracht. In liefdeskracht zegt een mediums 2.0.

Willen wij werken aan een nieuwe maatschappij, zullen we aan de slag moeten met het onderwijzen van zelfliefde. Daardoor gaan we de macht laten verdwijnen en de kracht er voor in de plaats zetten.

De vraag is in hoeverre wij als mens zelf dit noodzakelijk vinden. Hebben we het door dat we samen de manipulatie, de leugens in stand houden? De noodzaak is helaas nog niet aanwezig. Waardoor het misbruikvirus steeds grotere vormen aanneemt.

Als de mens zelf niet opstaat, zal die langer lijden. Domweg, omdat de mens niet weet wat liefde is. Die nodig is om het leven vanuit realiteit en de juiste belangrijkheid te leven. Dan ga je leiden in plaats van lijdend door het leven.

We voeden het zelf, de misbruik, de manipulatie en de macht. Zelfliefde luistert naar zijn gevoel. Die heeft door als een bericht in de krant niet klopt. Woorden die door een familielid worden uitgesproken, manipulatie onder zit. Een overheid die andere plannen heeft met zijn bewoners dan ze zeggen.

Manipulatie is zo “normaal” geworden, wat het niet is. Als kind word je er al mee geconfronteerd. Als je je bordje leeg eet, krijg je een toetje. Zie je waar het misgaat en de mens niet beter weet! Dat beter weten is wel aanwezig, het wordt niet op de juiste manier gekweekt

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.