Contact-aanmelden

Gebruik dit formulier als je:

 • Contact wenst
 • Je wilt aanmelden als consulent
 • Een klacht hebt

  Paragnost Thea
  Beschikbaar
  Paragnost Thea
  Box: 22
     
  Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

  Paragnost Eva
  Beschikbaar
  Paragnost Eva
  Box: 24
   
  Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

  Cleopatra
  Beschikbaar
  Cleopatra
  Box: 26
     
  Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

  Medium Layla (2)
  Beschikbaar
  Medium Layla (2)
  Box: 37
      
  Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

  Lies
  Beschikbaar
  Lies
  Box: 39
   
  Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

  Evees
  Offline
  Evees
  Box: 03
   
  Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

  Medium Layla
  Offline
  Medium Layla
  Box: 05
   
  Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

  Medium Kitty
  Offline
  Medium Kitty
  Box: 06
   
  Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

  Medium Laura
  Offline
  Medium Laura
  Box: 07
   
  Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

  Paragnost Bernadette
  Offline
  Paragnost Bernadette
  Box: 08
   
  Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

  Medium Arlette
  Offline
  Medium Arlette
  Box: 10
   
  Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

  Medium Betty
  Offline
  Medium Betty
  Box: 11
    
  Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

  Oryn
  Offline
  Oryn
  Box: 12
   
  Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

  Medium Olivia
  Offline
  Medium Olivia
  Box: 13
   
     Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

  Medium Maria
  Offline
  Medium Maria
  Box: 14
   
  Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

  Medium Daniël
  Offline
  Medium Daniël
  Box: 15
   
  hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

  Medium Margret
  Offline
  Medium Margret
  Box: 16
   
  Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

  Valantino
  Offline
  Valantino
  Box: 17
     
  Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

  Leontine
  Offline
  Leontine
  Box: 18
   
  Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

  Medium Regina
  Offline
  Medium Regina
  Box: 19
   
  Medium, healer voor ziels-gesprekken

  Anita
  Offline
  Anita
  Box: 20
   
  Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

  Paragnost Marie
  Offline
  Paragnost Marie
  Box: 23
   
  Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

  Elise
  Offline
  Elise
  Box: 25
   
  Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

  Medium Marion
  Offline
  Medium Marion
  Box: 29
     
   Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

  Katja Charlotte
  Offline
  Katja Charlotte
  Box: 31
    
  Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

  Medium Angie
  Offline
  Medium Angie
  Box: 32
   
  Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

  Linda
  Offline
  Linda
  Box: 33
   
    Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

  MariaLouise
  Offline
  MariaLouise
  Box: 35
   
  Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

  Spiritueel coach Sky
  Offline
  Spiritueel coach Sky
  Box: 36
   
  Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

  Medium Amy
  Offline
  Medium Amy
  Box: 42
   
  'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

  Medium Rosali
  Offline
  Medium Rosali
  Box: 43
   
  Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

  Medium Corina
  Offline
  Medium Corina
  Box: 46
   
  Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

  Medium Diana
  Offline
  Medium Diana
  Box: 50
   
  Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

  Albert
  Offline
  Albert
  Box: 04
     
  Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

  Spiritueel Coach Clarisa
  Offline
  Spiritueel Coach Clarisa
  Box: 53
    
  Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

  Medium Mo
  Offline
  Medium Mo
  Box: 55
   
  Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

  Medium Carine
  Offline
  Medium Carine
  Box: 56
   
  coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

  Medium Jeanette
  Offline
  Medium Jeanette
  Box: 58
    
  Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

  Paragnost Marco
  Offline
  Paragnost Marco
  Box: 61
   
  Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

  Medium Bhartie
  Offline
  Medium Bhartie
  Box: 62
   
  Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

  Michael
  Offline
  Michael
  Box: 65
   
  Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

  Paragnost Martie
  Offline
  Paragnost Martie
  Box: 67
      
  Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

  Klanten Service Box
  Offline
  Klanten Service Box
  Box: 70
    
  Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

  Paragnost Lis
  Offline
  Paragnost Lis
  Box: 52
   
  Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.