Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Als een liefdesrelatie maar niet wilt lukken.

Als een liefdesrelatie maar niet wilt lukken.Als een liefdesrelatie maar niet wilt lukken. Wie weet veroorzaak je het wel zelf? Er zijn honderdduizend redenen waarom het niet wilt vlotten een liefdesrelatie te krijgen. We leven nog wel steeds met het idee in ons achterhoofd. Dat als we iemand tegenkomen, dat het dan ook direct iets moet gaan worden. Zo werkt het niet meer.

Als een liefdesrelatie maar niet wilt lukken. Wie weet duw jij ongemerkt en onbewust de ander wel van je af? Wie weet. We gaan in dit blog er nader op in, waardoor jij voor jezelf de balans op zou kunnen maken, of bij jou wellicht sprake is, dat j hierom ook maar niet de partner van je dromen tegenkomt.

Een liefdesrelatie starten lijkt tegenwoordig wel topsport, geeft een medium 2.0 aan. Was dat vroeger toch een stuk eenvoudiger. Je werd verliefde en je bleef je hele leven bij elkaar. Zo makkelijk is het niet meer. Je zult er zelf iets voor in huis moeten hebben, wil je aan het daten blijven en daarna de partner voor het leven hebben gescoord.

En dan nog ben je nergens zeker van. Want wat er vandaag is, kan morgen weer verdwenen zijn. Dit is tevens een van de redenen waarom we een liefdesrelatie tegenwoordig best heel pittig vinden. De onzekerheid die het met zich meebrengt. Altijd er voor zorgen dat het leuk blijft, fijn en als de ander niet lekker in zijn vel zit, schiet de ander in de stress.

Na een paar mislukkingen het vertrouwen er in houden, is dan lastig en al een van de eerste punten waardoor jij er voor kan zorgen, dat een liefdesrelatie niet wilt lukken. Je kunt namelijk ook te voorzichtig zijn en dat voelt de ander. Zegt een paragnost van medium 2.0. Het delen bijvoorbeeld van je ervaringen en wat het met je heeft gedaan, is vaak iets wat we doen. We nemen dan aan, dat de ander het dan niet zal doen. W

Wordt ook vaak gezegd. Wat erg, nou zo ben ik niet hoor. Dan denk je, opgelucht, dat gaat dus niet gebeuren. Die begrijpt mij en op de ander kan ik rekenen. Mis, wat jij hebt meegemaakt, is vaak juist niet iets wat de ander echt begrijpt. En als jij dan denkt dat de ander er begrip voor hebt, kun je van een koude kermis thuiskomen. Weer een knauw.

Dit is overigens het tweede punt waardoor je een liefdesrelatie van je af kunt duwen. Te voorzichtig zijn, delen wat je hebt meegemaakt en er van uitgaan dat de ander er rekening mee zal houden. Waarom duw je hier iemand mee van je af?

Omdat je je niet volledig open durft te stellen. Er voor de volle 100% voor gaat. Je wilt de kat te lang uit de boom kijken. Wat er in jouw verleden is gebeurd, is namelijk niet iets wat je in het heden nog dwars zou moeten zitten. Lastig, maar beter om niet te doen, zegt een medium van mediums 2.0.

Het is de bedoeling dat we er van leren. Dat we er zelfverzekerder en krachtiger door worden. Dat we er juist meer zelfvertrouwen door krijgen, waardoor ons gedrag er door verandert. Vaak worden mensen nog angstiger dan ze al zijn, na een paar teleurstellingen.

Het zijn geen teleurstellingen, het waren kansen. En elke kans gewoon van gaan genieten. Niet al direct in plaatjes denken van een einduitkomst. Je eigen leven blijven leiden en niet de ander alle ruimte geven binnen jouw leven en de tijd voor vrij gaan maken.

Dat is punt nummer 3. Dat we onszelf volledig aan de kant zetten, zodra iemand ons pad kruist. Net alsof jouw leven niet compleet was en de ander het nu compleet mag komen maken. Die ander die voelt dat en is snel om die reden weer verdwenen. Die wil graag een zelfstandige partner en niet iemand op sleeptouw, zegt een paragnost van mediums 2.0.

Moraal, blijf jezelf, sta in zelfvertrouwen, ga je leven niet inleveren. Neem alle tijd de ander te leren kennen en laat je verleden daar waar het hoort. Geheid dat het je dan wel gaat lukken.

lees ook over:Narcisme aangeboren of aangeleerd?

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.