Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Narcisme aangeboren of aangeleerd?

Narcisme aangeboren of aangeleerd?Narcisme aangeboren of aangeleerd? Er zijn diverse theorieën over narcisme. Er wordt momenteel ook veel onderzoek naar gedaan en niet zonder reden. Er is destijds al eens een voorspelling gedaan, dat de wereld overspoeld gaat raken met narcisten.

Niet zo’n fijn idee, als je weet hoe een narcist in het leven staat. En je maar beter er voor kunt zorgen, dat je deze mensen niet in je leven toelaat. Omdat er meer en meer mensen narcistische trekken beginnen te vertonen, worden onderzoeken opgestart, waarmee narcisme kan worden aangetoond.

Zo ook of het aangeboren is, of aangeleerd, zegt een spiritueel hulpverlener van mediums 2.0 Wij als mediums en paragnosten verdiepen ons ook in narcisme. Dagelijks spreken wij via de website Mediums 2.0 mensen die er mee in aanraking zijn gekomen. Getraumatiseerd er door zijn geraakt. Zichzelf volledig er door zijn kwijtgeraakt. Geen idee meer hebben wat nu wel of niet nog waarheid is.

Als je als medium 2.0 hier iets zinvols over wilt kunnen zeggen of een cliënt er bij wilt helpen, heb je kennis van zaken nodig. Om die reden verdiepen wij ons in narcisme. Steeds meer komt uit de literatuur naar boven, dat narcisme is aangeleerd.

Wel worden momenteel aan de redenen van het ontstaan, andere conclusies getrokken dan voorheen. Waar vroeger vooral werd gedacht aan. Kinderen hebben te weinig liefde meegekregen, waardoor ze op latere leeftijd narcistisch worden. Blijkt nu uit onderzoek dat het niet zozeer de liefdeloosheid is, die narcisme in de hand werkt.

Het blijkt dat juist geen structuur, te beschermend en geen duidelijke grenzen en regels aangeven, narcisme in de hand werkt. Ze voelen zich hierdoor superieur aan anderen. Krijgen er een bepaalde hoogmoed door en een attitude, van ik kan alles maken. Niemand die mij ergens in begrensd.

Het zijn dan op een gegeven moment kinderen die alles mogen, de ouders constant voor in de bres springen, geen duidelijke afspraken maken over wat wel en niet kan of mag. Het zijn de kinderen die door middel van stampende voeten, overal hun zin in krijgen. Dit schijnt narcisme in de hand te werken.

Zo gek is het dus niet, dat we steeds meer mensen via de chat van Mediums 2.0 spreken die met iemand in aanraking zijn gekomen, die vol zit met narcistische trekken. Vaak zijn ouders ook op een bepaalde manier narcistisch en dat gedrag wordt als spiegel meegegeven.

Hoe komt het dat we narcisme meer en meer gaan zien in de huidige tijd? Doen we iets verkeerd wellicht? Waarmee we niet de vergelijking met vroeger moeten gaan trekken. Toen telden kinderen helemaal niet mee, waardoor ze onder de tafel wegdoken, als volwassen persoon.

Misschien geven we hier het antwoord wel mee. Vroeger niet meetellen, nu alles voor het zeggen hebben. Waardoor we de conclusie kunnen trekken, dat opvoeden zo langzamerhand, eigenlijk net als liefde een vak is.

Een spiritueel vak, wat helaas nog steeds niet de aandacht krijgt die het verdient. Zou dat het wel krijgen, zou veel volwassen mensen leed beschoren blijven. Wel weten wij als spiritueel hulpverleners dat we van onderdanig gaan, naar zelfliefde. Daarbij hoort een periode waarin de mens de andere kant op neigt. Dat kan verklaren waarom narcisme hoogtij viert momenteel.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.