Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Zijn we echt wel zo liefdevol als we denken dat we zijn?

Zijn we echt wel zo liefdevol als we denken dat we zijn?Zijn we echt wel zo liefdevol als we denken dat we zijn? Liefde, is de rode draad in ons leven. Maar niet zoals velen denken, als ze dit lezen. Het heeft namelijk niets te aken met relaties, liefde als rode draad. Het heeft te maken met een staat van zijn. Liefdevol zijn.

En dan vragen wij ons af als mediums 2.0. Zijn we als mens echt wel zo liefdevol als we pretenderen te zijn? Nou echt niet. De mens is verre van dat. Liefde zien we zo wie zo al verkeerd, zoals net aangegeven, als in een liefdesrelatie. En laten we die en masse allemaal al niet eens in stand kunnen houden.

Dat geeft dus eigenlijk al direct antwoord, op de vraag of we als mens echt wel zo liefdevol zijn als we denken. Gewoon eens bij jezelf nagaan. Vind je dat als je iets doet voor een ander en je krijgt er niet zoveel voor terug, een dank je wel bijvoorbeeld. Is er dan bij jou een stemmetje dat zegt. Nou zeg, dat is ondankbaar?

Of als je hoort dat je beste vriendin een leuke vriend heeft gescoord en jij niet, dat je dan denkt. Hmh, ik gun het haar eigenlijk niet. Durf jij eerlijk naar jezelf te zijn en voor jezelf je eigen gedachten, als het om anderen gaat, te willen analyseren. Dat er nieuwe bewoners zijn komen wonen en je kijkt nu al maanden tegen een tuin aan die een grote puinhoop is. Dat je denkt bij jezelf. Hoop niet dat het zo zal blijven. Het is een schande en de buurt wordt er niet beter van.

Zomaar een paar voorbeelden, waarbij we direct toch bepaalde niet liefdevolle gedachten hebben. Ja, maar moet ik dan alles maar goedvinden? Accepteren, zoals die vriendin, die ik nu bijna niet meer hoor. De gedachten niet meer hebben dat er niet eens een dank je wel vanaf kan. Ik al maanden tegen een puinhoop aankijk?

Er zijn toch normen en waarden! En dat klopt, geeft een medium van Mediums 2.0 chat aan. Echter, de gedachten die jij hebt zijn nog steeds niet liefdevol, ook al zijn er normen en waarden en weet je hoe dat komt?

Je vult in en je vraagt niets. Als je iets voor iemand hebt gedaan, dan is een dank je wel zeker op zijn plaats. Dat is respectvol. Als dat uitblijft, geef dan aan. Ik merk dat het mij raakt, dat ik geen dank je wel hoor. Zo, dat is liefdevol, weet je dat.

Bij die overburen hun tuin. Je kunt je er wel aan storen, maar wie weet hebben ze zoveel tegenslag gekregen toen ze in het huist trokken, dat er even geen geld meer is om de tuin nu op te knappen. En wat houd je tegen om eens met ze een praatje te maken. Dan word je zoveel wijzer. Dit is liefdevol, oprecht liefdevol.

En dan je beste vriendin. Die zich niet meer laat horen of zien, nu ze een vriend heeft. Als jullie zo close waren of zijn, dan kun je haar zelf toch contracteren. En aangeven wat je dwars zit? Dat is eerlijk, oprecht en dat is liefdevol.

Met andere woorden, zijn wij als mens liefdevol? Nee, eigenlijk niet. Zodra je voor jezelf nagaat, waar je je aan stoort, mee bemoeit, vreemd en gek vind, het zelf nooit zo zou doen. Ben je niet liefdevol.

Tenminste als je het hier bij laat. Ga je in gesprek, stel je vragen. Dat is liefdevol. Je bent dan namelijk oprecht en eerlijk. Voor jezelf en de ander. Doen we dit? Nee, vaak niet en hierdoor ontstaat ruzie, achterklap, boosheid, irritatie, teleurstellingen. En dat zou er allemaal niet hoeven te zijn, als we echt liefdevol zouden zijn.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.