Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Weten we eigenlijk wel wat vrijheid is?

Weten we eigenlijk wel wat vrijheid is?Weten we eigenlijk wel wat vrijheid is? Vrijheid is een groot goed. Zodra we de volwassen leeftijd hebben bereikt, zijn we vrij. Nou, in principe. Er zijn zoveel verplichtingen, dat je je kunt afvragen of we dan wel echt vrij zijn. In ieder geval interpreteren we het zo, want nu heb je de ruimte om over je eigen leven te beslissen.

Bij de een zal, als het moment daar is, de vlag uitgaan. Bij de ander wordt er wellicht geen seconde bij stilgestaan. Het is een gevoel, zoals het eigenlijk met alles is. Maar zijn we als mens wel echt vrij? En weten we wel wat vrijheid is?

We associëren vrij zijn met vrije dagen, vakantie, weekend, leuke dingen doen, dagje uit, terrasje pakken. Is dat vrijheid, of is dit ontspanning? Een medium van Mediums 2.0 licht toe dat we de vrijheid daarin vaak zoeken, waarmee we eigenlijk aangeven. Dat we denken dat dat vrijheid is.

Het is de vraag, zijn we dan echt vrij? Of denken we dat we vrij zijn? Er zijn er die met een rugzak op stap vertrekken. Ze weten niet voor hoe lang, waar naartoe. Of gaan een bootreis maken van een paar maanden. Je zo vrij als een vogel voelen. Maar is dit het dan ook, die vrijheid?

Wij van mediums 2.0 zeggen dan, nee, dit is geen vrijheid. Dit is je ontdoen van de dagelijkse beslommeringen en activiteiten en werkzaamheden. Het is niet echt de vrijheid van wat vrijheid echt is.

Vrijheid zit namelijk in jezelf. Wat we hiervoor hebben besproken, is je ontdoen van het materiële. Je kunt ook je vrijheid nog gaan zoeken in minimalisme. Ook dat is tegenwoordig in. Zo min mogelijk spullen, zo klein mogelijk wonen. Niets te hebben wat overbodig is. Ontspullen dus.

Ook dit is niet echt de vrijheid waar wij het als mediums 2.0 over willen hebben. Het is nog steeds alles buiten jezelf om veranderen. Pas als je in jezelf gaat zoeken, dan kom je bij de echte vrijheid, zegt een paragnost van mediums 2.0.

Vrijheid zit van binnen. Het is het hoofd dat vrij gemaakt dient te worden, om je echt vrij te kunnen voelen. Zonder zorgen, angst, piekeren, bezig zijn met de toekomst, het verleden, de dag van morgen. Als je dat kunt bereiken, zul je je pas echt vrij voelen en vrijheid ervaren, zoals het is bedoeld.

Zo zie je dat we als mens nooit die echte staat van zijn bereiken, zolang we bezig zijn met anderen, onze angsten, nadenken over onze relatie, over geld. Verwachtingen hebben, oordelen, invullen, aannemen.

Dat alles maakt ons niet vrij. Wat ons wel vrij maakt, is verwachtingen volledig loslaten, feiten zien als waarheid. Niet invullen over wat anderen zeggen, of denken of doen. Accepteren dat een ander is zoals die is en de ander dat gunnen.

Het is het bewust aanwezig zijn in het moment. Dat bereik je niet door te gaan reizen, van werk te veranderen, te verhuizen, meer geld te vergaren, of juist te ontspullen. Je bereikt dat gevoel van echt vrij zijn, door heel bewust in het moment van het leven te gaan staan.

Onbezorgd, onbevreesd, onbevangen, geconcentreerd op waar je op het moment van nu mee bezig bent. Zoals een medium van mediums 2.0 het zo mooi verwoord. Als ik met een cliënt in contact ben, echt aanwezig zijn in het gesprek, ben ik echt in het nu. Ik laat de cliënt hiermee voelen, je mag er zijn. Ik geef je waarde. Dat is ook een vorm van vrij zijn!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.