Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Wel eens gedacht dat enthousiasme ook je vermoeid kan maken

enthousiasmeWel eens gedacht dat enthousiasme ook je vermoeid kan maken. Lijf en geest, we zouden er veel zuiniger op moeten zijn. Ook al krijgen we allemaal wel biologielessen op school. De link richting ons eigen lichaam, hoe het functioneert, wordt niet bewust gelegd.

We zijn zoals we zijn, horen wij ook vaak als mediums 2.0. Met andere woorden, ik ken mijzelf niet anders dan hoe of ik ben. En veranderen ga ik niet, de mens neemt mij maar zoals ik ben. Weet je, dat dachten wij, mediums 2.0 vroeger ook. En toch, we zijn er van terug gekomen en hard ook.

Waarmee we niet zeggen, we hebben ons aangepast aan anderen, zoals ze willen dat we zijn. Nee, we hebben geleerd te luisteren naar ons lichaam en als je dat gaat doen. Kom je er achter dat zoals je bent, soms helemaal niet goed voor je is.

Altijd enthousiast, altijd aanstaan, altijd een flapuit, overal voor in. Zelfs dit kan stress opleveren. En we zijn ons vaak niet van bewust, geeft een medium van mediums 2.0 aan. Enthousiasme kan een mens dus ook vermoeid maken. Dat wil niet eens zeggen, dat je alles maar doet en gaat. Het is een houding, diep van binnen, waardoor je lijf en geest, op hol slaat.

Een enthousiast persoon zal hier niet snel bij stilstaan. Sterker nog, vermoeidheid wordt weggewimpeld. We gaan gewoon vrolijk en enthousiast door. Tot de man met de hamer komt en dan werkelijk geen idee hebben, waardoor het komt.

Deze mensen vinden de situatie dan ook heel lastig om mee om te gaan. Ze zijn gewend vol enthousiasme in het leven te staan. Ga er dan maar eens aanstaan, dat je nu juist een pas op de plaats moet doen. De rust moet pakken. Niet kunt hollen en vliegen.

Er volgt een zware en pittige periode waarin de persoon vol in de weerstand gaat staan. Bij het eerste sprankje energie, wordt deze direct binnen de kortste keren op verbruikt. De volgende dag voelen ze dat, zowel in lijf en leden als in hun brein. Warrig, niet geconcentreerd, constant de behoefte voelen iets te willen ondernemen en het niet voor elkaar krijgen.

Onrustig, niet de rust nemen, om op de bank een uurtje te zitten. Ites willend oen, maar de kracht er niet voor hebben. Voordat deze personen dit gedrag opgeven, gaat er lange tijd overheen. Ze zijn eigenlijk hun eigen vijand.

Het liefst willen ze zo snel mogelijk weer de oude zijn, Maar laat dat nou helemaal niet de bedoeling zijn. Het is de bedoeling om het leven anders te gaan leven en te beleven. Het enthousiasme zorgde voor een bepaald hyper gedrag, waardoor je ook bent vastgelopen. Maar maak ze dat maar eens wijs.

We spreken ze regelmatig op de chat van mediums 2.0. Ze stellen bijna allemaal dezelfde vraag. Wanneer ben ik zover dat ik weer vooruit kan. Voldoende energie heb? Ik ben altijd zo enthousiast en nu kan ik niets. Ik vind het verschrikkelijk.

Als je dan de inzichten meegeeft wat er daadwerkelijk speelt. Waardoor ze zijn stilgezet, begint er een helingsproces te starten. Naast de inzichten, geven wij mediums 2.0 ook handvatten mee, hoe ze vanaf nu het beste aan de slag kunnen gaan. Dit zijn hele dankbare chats.

Dat komt, omdat ze zelf geen idee hebben, dat door hun eigen positieve maar te enthousiast gedrag, ze zijn vastgelopen en dat de reden is, waarom ze zo vermoeid zijn. Het mediumschap is een heel mooi vak. Zeker als je mensen de tools kunt geven om zichzelf weer te gaan zijn, alleen dan met een ander gedrag.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.