Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

We zijn allen een goddelijk lichtwezen

We zijn allen een goddelijk lichtwezenWe zijn allen een goddelijk lichtwezen. Als we allen een goddelijk lichtwezen zijn, functioneren wij dan als een goddelijk lichtwezen? Hebben we ruimte er voor om een schitterend lichtwezen te zijn? Of worden er allerlei voorwaarden aan ons, als mens gesteld, zodat we ver verwijderd zijn geraakt, van ons eigen licht?

Wij van Mediums 2.0 zien dat het leven van een mens inmiddels aan zoveel voorwaarden moet voldoen, dat de ruimte om te zijn wie we willen zijn, een prachtig lichtwezen, er gewoon niet kan zijn.

Er worden inmiddels zoveel voorwaarden gesteld hoe we als mens moeten leven, horen te leven, wat we moeten doen, waar we aan moeten voldoen, dat het bijna niet meer mogelijk is om zelf nog ergens over te kunnen beslissen.

Het wordt tijd om en masse als mens, als lichtwerkers op te gaan staan en te kiezen voor onvoorwaardelijkheid. Geen voorwaarden meer, dat kan ook helemaal niet. Niemand is meer dan een ander, we zijn allen gelijk. Het is een tijdje leuk geweest, maar het kan niet meer op deze manier.

Onvoorwaardelijk is de weg naar vrijheid van zijn. Met jezelf, met een partner, we kunnen aan elkaar geen voorwaarden stellen over hoe we moeten zijn, we zijn dan niet vrij, zegt een medium 2.0.

Al die eisen waar we aan moeten voldoen, die ook nu elke dag kunnen wijzigen. Doe het zus, doe het zo, dat mag weer wel, dat mag nog niet. Ad hoc beleid. Het heeft heel erg zichtbaar gemaakt dat we als mens alleen het recht van een voorwaardelijk leven nog hebben.

Je zult zien, mooi lichtwerkers, dat hier anno 2022 een einde aan gaat komen. Het begint allemaal zichtbaar te worden. De machtsspelletjes, de onderdrukking. De manipulatie, de informatie die niet klopt.

Angst zal aan de kant worden geschoven. We zullen er liefde voor in de plaats gaan zetten. Liefde vraag om openheid, eerlijkheid, puurheid. Liefde kent geen voorwaarden. Die kent alleen onvoorwaardelijke liefde.

Laat de deur opengaan voor jezelf om vanaf nu weer onvoorwaardelijk van jezelf te gaan houden. Te zijn die je diep van binnen voelt. Je licht, je vuur, dat is gedoofd door aan alles waaraan je moet voldoen aan de kant te schuiven.

Wees niet bang hier voor te kiezen, we worden allen geleid door het Goddelijke. Die heeft het voor ons zichtbaar gemaakt dat we aan te veel voorwaarden momenteel moeten voldoen. Laat iedereen opstaan en voor zichzelf gaan staan. Dat mooie men, je ziel laten schijnen.

Als we dit allemaal durven te gaan doen, de moed hebben hiervoor te kiezen, blazen we samen al de voorwaarden aan de kant. Het is de angst, de gehoorzaamheid, die je in de weg zit. Bang dat je iets verkeerd doet!

Hoe kun je nu iets verkeerd doen, als je liefde laat zien? Als je laat zien wie je diep van binnen bent? Wij van Mediums 2.0 kunnen ons voorstellen dat het heel moeilijk kan zijn, deze stap te zetten. Zoek mede lotgenoten die ook onvoorwaardelijk hun leven willen leven.

Chat of bel eens met een medium 2.0. die helpen je hierbij heel graag op weg.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.