We zijn allen een goddelijk lichtwezen

We zijn allen een goddelijk lichtwezenWe zijn allen een goddelijk lichtwezen. Als we allen een goddelijk lichtwezen zijn, functioneren wij dan als een goddelijk lichtwezen? Hebben we ruimte er voor om een schitterend lichtwezen te zijn? Of worden er allerlei voorwaarden aan ons, als mens gesteld, zodat we ver verwijderd zijn geraakt, van ons eigen licht?

Wij van Mediums 2.0 zien dat het leven van een mens inmiddels aan zoveel voorwaarden moet voldoen, dat de ruimte om te zijn wie we willen zijn, een prachtig lichtwezen, er gewoon niet kan zijn.

Er worden inmiddels zoveel voorwaarden gesteld hoe we als mens moeten leven, horen te leven, wat we moeten doen, waar we aan moeten voldoen, dat het bijna niet meer mogelijk is om zelf nog ergens over te kunnen beslissen.

Het wordt tijd om en masse als mens, als lichtwerkers op te gaan staan en te kiezen voor onvoorwaardelijkheid. Geen voorwaarden meer, dat kan ook helemaal niet. Niemand is meer dan een ander, we zijn allen gelijk. Het is een tijdje leuk geweest, maar het kan niet meer op deze manier.

Onvoorwaardelijk is de weg naar vrijheid van zijn. Met jezelf, met een partner, we kunnen aan elkaar geen voorwaarden stellen over hoe we moeten zijn, we zijn dan niet vrij, zegt een medium 2.0.

Al die eisen waar we aan moeten voldoen, die ook nu elke dag kunnen wijzigen. Doe het zus, doe het zo, dat mag weer wel, dat mag nog niet. Ad hoc beleid. Het heeft heel erg zichtbaar gemaakt dat we als mens alleen het recht van een voorwaardelijk leven nog hebben.

Je zult zien, mooi lichtwerkers, dat hier anno 2022 een einde aan gaat komen. Het begint allemaal zichtbaar te worden. De machtsspelletjes, de onderdrukking. De manipulatie, de informatie die niet klopt.

Angst zal aan de kant worden geschoven. We zullen er liefde voor in de plaats gaan zetten. Liefde vraag om openheid, eerlijkheid, puurheid. Liefde kent geen voorwaarden. Die kent alleen onvoorwaardelijke liefde.

Laat de deur opengaan voor jezelf om vanaf nu weer onvoorwaardelijk van jezelf te gaan houden. Te zijn die je diep van binnen voelt. Je licht, je vuur, dat is gedoofd door aan alles waaraan je moet voldoen aan de kant te schuiven.

Wees niet bang hier voor te kiezen, we worden allen geleid door het Goddelijke. Die heeft het voor ons zichtbaar gemaakt dat we aan te veel voorwaarden momenteel moeten voldoen. Laat iedereen opstaan en voor zichzelf gaan staan. Dat mooie men, je ziel laten schijnen.

Als we dit allemaal durven te gaan doen, de moed hebben hiervoor te kiezen, blazen we samen al de voorwaarden aan de kant. Het is de angst, de gehoorzaamheid, die je in de weg zit. Bang dat je iets verkeerd doet!

Hoe kun je nu iets verkeerd doen, als je liefde laat zien? Als je laat zien wie je diep van binnen bent? Wij van Mediums 2.0 kunnen ons voorstellen dat het heel moeilijk kan zijn, deze stap te zetten. Zoek mede lotgenoten die ook onvoorwaardelijk hun leven willen leven.

Chat of bel eens met een medium 2.0. die helpen je hierbij heel graag op weg.