Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Wanneer is het leven nou eens perfect?

Wanneer is het leven nou eens perfect?Wanneer is het leven nou eens perfect? Kun je lang wachten, als je daarop zit te wachten. Dat het leven eindelijk eens een keer perfect is, het zal er in dit leven voor jou echt niet van gaan komen. Je zit letterlijk ergens op te wachten. Als je wacht, heb je verwachtingen, sta je niet in het nu.

Telkens verschuif je ook je verwachtingen, zonder dat je het in de gaten hebt. Want je streeft immers naar een leven dat perfect is. Weet je waar je eigenlijk naar verlangt? Naar een bepaald gevoel. Bij dat gevoel heb je voor jezelf een beeld gecreëerd. Al verschijnt dat beeld elke dag in beeld, zolang jij het niet voelt, is het niet het perfecte leven.

We krijgen als medium 2.0 de vraag best wel vaak gesteld. Wanneer is het leven nou gewoon eens perfect? Wanneer wordt het eens goed? Hoe lang moet ik nog wachten? Komt het er echt wel? Aan de ene kant snappen wij spiritueel medewerkers van medium 2.0 de vragen wel. Ooit hebben wij namelijk zelf ook zo in het leven gestaan.

We zijn dan zoekende, waar we naar zoeken, is dat perfecte plaatje. Maar het gata helemaal niet om dat perfecte plaatje. Het gaat om een gevoel. En zolang jij niet voelt, blijf je zoeken en je afvragen wanneer het er dan eens een keer zal zijn. Vandaar dat de mensen vaak deze vragen stellen, geeft een medium 2.0 aan.

Sommigen blijven hun hele leven er naar zoeken. Op de een of andere manier kunnen ze het niet loslaten. Ze komen dus niet bij hun gevoel. Wat helpt, zegt een medium 2.0. is de vraag stellen. Hoe ziet goed er voor jou uit?

Want het is namelijk iets wat ze willen zien. Als je de vraag stelt, komen er antwoorden als, nou rust in mijn leven, geen zorgen, een betrouwbare partner, waar ik samen leuke dingen mee kan doen. Als wij als medium of paragnost dan aangeven. Je zegt dus eigenlijk, dat je nu geen rust hebt, veel zorgen en een partner die niet te vertrouwen is. Of er is geen partner?

Door het beeld zo te schetsen, gebeurt er al iets bij deze persoon. Je triggert iets bij ze wakker. Als er geen rust is, wie zal er dan voor moeten zorgen dat dat er wel is? Als je je zorgen maakt, wel eens bij stilgestaan of je zorgen terecht zijn? Al eens nagedacht of het echt wel zorgen zijn, of dat je ze bedenkt? En ook al een stilgestaan of het zorgen zijn die te maken hebben met de toekomst.

Kun je begrijpen dat het plaatje wat je in je hoofd hebt, onrust geeft, zorgen geeft? En dat dit op zijn beurt er voor zorgt dat je nooit gaat voelen wat je eigenlijk wilt voelen en dat je daardoor denkt dat het een perfect plaatje moet zijn?

Je houdt een cirkel in stand. Door deze cirkel te gaan zien, kun je de cirkel gaan doorbreken. Het perfecte bestaat iet. Evenals het plaatje niet. Als beiden niet bestaan, ligt de oplossing om er te komen, wat jij wilt, in een hele andere hoek.

Vaak is dit heel ingewikkeld om te begrijpen en hoe komt dat? We leren als mens in plaatjes te denken, dat beeld is dan het ultieme gevoel. Denk maar aan het ontmoeten van een partner. Daar wil je een romantisch gevoel bij hebben. Samen reizen, naar Parijs. De stad van de liefde. Eenmaal daar, tja. Waar is dat plaatje nu gebleven? Teleurstelling.

Als we de perfecte plaatjes gaan loslaten, kunnen we aan de slag met voelen. Kunnen we aan de slag met zorgen loslaten. Kunnen we aan de slag om te beseffen, dat het al goed is. Dat het al perfect is. De mens vindt dit heel moeilijk. Het is je namelijk ontdoen van hoe of je iets wilt zien. Herken jij jezelf er in? Neem dan eens contact op met een spiritueel hulpverlener van medium 2.0, die helpen je graag op weg je leven perfect te laten zijn.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.