Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Waar moet je met je emoties heen

Waar moet je met je emoties heenWaar moet je met je emoties heen, als je ze niet mag uiten? Naar binnen. Zonder enig besef van wat we doen, zitten we compleet vast met onze eigen emoties. Als we ze als kind niet mogen laten zien, niet worden getolereerd en geaccepteerd, dan is er maar een weg met al die emoties. Naar binnen, inslikken en opkroppen.

Praktisch iedereen loopt hiermee rond, bijna niemand uitgezonderd. Met in zichzelf een berg van emoties, vanaf zijn kindertijd. We noemen dit spitritueel gezien ook wel, een muur rond jezelf te hebben gebouwd. Als een bescherming, geeft een medium van de spirituele website Mediums 2.0 aan.

Als kind heb je het niet in de gaten. Brullend op de grond liggend, aan je lot worden overgelaten, of juist een snauw krijgen en een schreeuw. Van houd je mond, stel je niet zo aan. Kom op, we moeten door. Volledig voorbijgaand aan wat het kind op dat moment voelt, ervaart en uit.

Lastig worden we dan genoemd en als je dat maar vaak genoeg te horen krijgt, houd je op een gegeven moment vanzelf je mond. Als medium werkzaam op de spirituele hulplijn Mediums 2.0 chat ik wel eens met een moeder die zich zorgen maakt over haar puber. Als medium denk ik dan, beter is het om je geen zorgen te maken, doe er iets aan.

Dit klinkt even snoeihard, maar het kind heeft er niet om gevraagd, hier rond te lopen. Daar is deze moeder en vader verantwoordelijk voor. Je zorgen maken, daarmee zeg je al genoeg. Niet in staat om te doorbreken waar de puber mee worstelt. En toen het kind een stuk jonger was, niet naar zijn emoties omgekeken.

Ieder mens wil praten, en zeker een kind. Door middel van praten, schreeuwen, lachen, dingen doen, rennen, spelen, uiten ze hun emoties. Maar wat als niemand dat weet, in de gaten heeft. Wat gebeurt er dan?

Het kind sluit zich volledig af en op de leeftijd van puber begint het ineens op te vallen. Dan kun je altijd nog bijsturen, maar je vraagt je dan wel al als medium, zijn de ouders daar dan wel toe in staat?

Het kind heeft inmiddels een dusdanige muur om zich heen gebouwd, dat die zijn gevoelens niet meer voelt, zijn expressie is verdwenen en geen behoefte meer heeft aan een gesprek met zijn ouders. Die voelt zich op alle fronten in de steek gelaten.

Of het kind dat zelf zo ervaart, is nog maar de vraag. Vaak komen we daar veel later achter en is het kwaad al geschied. Op het werk lukt het dan meestal nog wel vrij aardig om er  mee weg te komen. Relationeel is het toch echt noodzakelijk emoties te kunnen uiten.

Te veel volwassenen zitten met zichzelf in de knoop, omdat ze niet bij machte zijn hun emoties te voelen en te uiten. Ze kroppen alles op. Kan beter maar niets zeggen en als ze wel iets willen zeggen, hebben ze de woorden niet paraat, die de lading kunnen dekken.

Vaak komt het er als een donderbui uit, want elke emotie moet geuit worden, hoe je het wendt of keert. Dat relaties hier onder lijden, de persoon zelf, staat vast. Er dient aandacht gegeven gaan worden aan alle ouders hoe ze hun kinderen leren te observeren, met ze in gesprek gaan.

Hoe ze bij kinderen er voor kunnen zorgen dat die hun emoties leren te reguleren. Mocht jij nu bij jezelf denken, ja dat wil ik graag. Ik wil dat mijn kinderen, maar ook ikzelf hier iets mee kan, neem dan eens contact op met een medium of paragnost van Mediums 2.0. Zij helpen je hierbij graag.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.