Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Van moederrol naar een zelfbewuste partner

Van moederrol naar een zelfbewuste partnerVan moederrol naar een zelfbewuste partner. In de psychologie spreken we van 3 rollen. De ouderrol, de moeder of vader zijn voor je partner. De kindrol, de afhankelijke positie van je partner. En de volwassenrol, een partner zijn voor elkaar. Veel vrouwen zitten in een relatie in een moederrol, zonder dat ze zich hier bewust van zijn.

Wat is het effect van deze rol? We gaan te rade bij spiritueel hulpverleners van mediums 2.0. Een vrouw die onbewust in de moederrol zit, zal er alles aan doen om het haar partner in alles naar de zin te maken. Ze ontzorgt hem volledig.

In het begin geeft haar dit een heel fijn gevoel. Het is haar manier haar geliefde te laten zien, hoeveel ze om hem geeft. Hij op zijn beurt, vindt het fijn en laat het over zich heen komen. Toch zullen er barstjes gaan ontstaan in deze relatie. Veroorzaakt door beiden, zegt een paragnost van Mediums 2.0.

Zij, die de moederrol tot zich heeft genomen, zal op een gegeven moment zich gaan lopen irriteren aan het gedrag van haar partner. Verwijten als, ik moet alles zelf doen, sta er alleen voor, zal ze af en toe vanuit boosheid voor zijn voeten gooien.

Hij op zijn beurt, zal zich op een gegeven moment nutteloos gaan voelen en vraagt zih, in eerste instantie onbewust af, wat is mijn rol eigenlijk. Daarnaast zal hij op zoek gaan naar vertier, spanning. Niet zozeer met andere vrouwen, met vrienden op stap bijvoorbeeld. Wat bij haar weer irritatie oproept, omdat ze dan alleen thuis zit en eigenlijk van hem verwacht dat hij haar of meeneemt of gezelschap houdt.

Dat is in haar ogen, voor al haar goede zorgen, toch wel het minste wat hij voor haar kan overhebben. Maar beiden zijn zich er helemaal niet van bewust waar ze mee bezig zijn. Dat ze allebei een aandeel hebben in de strijd die op een gegeven moment gevoerd gaat worden.

Zij die hem niet begrijpt, ze zich niet gezien en gehoord en gewaardeerd voelt. Hij die niet begrijpt waar ze nou zo moeilijk over doet. Ze wil toch zelf alles regelen en organiseren. Wat zeur je nou eigenlijk.

Veel relaties die zo verlopen en beiden op geen enkele manier zien en in de gaten hebben, wat ze doen. Het volledig ondermijnen van de relatie, waardoor er onderling een diep gewortelde strijd ontstaat, met verwijten naar elkaar, constant uitmondend in ruzie.

Zonde, zegt een medium 2.0. Is niet nodig. Mits we weten dat we elkaar onbewust in een rol hebben geduwd of in zijn gestapt en daardoor de relatie klapt. Dit kan voorkomen worden, als de vrouw uit die moederrol stapt en kiest voor de volwassenrol. Die wij ook wel de partnerrol noemen.

Als een vrouw ons belt en aangeeft volledig vastgelopen te zijn, baalt van haar partner en we schetsen het beeld als medium zijnde, begint het ineens heel helder voor de geest te verschijnen. Dan is het wel van belang, waar staan beide partners op dat moment.

Het kan zijn, dat de vrouw zegt, dus ik moet het weer doen. Ik moet het altijd al doen. We begrijpen dat en dan kan het zomaar zijn dat er al zoveel leed is, dat de relatie niet meer te lijmen is. Daarentegen zijn er vrouwen, die worden razend enthousiast en willen niets liever dan er mee aan de slag.

Zich de partnerrol eigen maken. Als jij dat nou ook wilt na het lezen van dit blog? Chat of bel dan gewoon eens een keer met een medium of paragnost van Mediums 2.0.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.