Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Schrijven, het is zo’n mooie uitlaatklep

Schrijven, het is zo'n mooie uitlaatklepSchrijven, het is zo’n mooie uitlaatklep. Schrijven, woorden op papier zetten, het kan zo helend zijn en niet alleen dat. Door emoties overmand, zijn we vaak niet in staat deze te uiten in woorden. Door pen en papier te pakken, dwingen we onszelf woorden aan het papier toe te durven vertrouwen.

Moeten we nadenken, stilstaan, maar vooral gaan voelen wat we diep van binnen voelen en dat vertalen in woorden. Kun je voorstellen, zegt een mediums 2.0 dat je daardoor heel veel leert? Over jezelf, want je leert er door je gevoel te gaan verwoorden. Dat het je heelt, want als je woorden opschrijft, krijg je rust in je hoofd.

Daarnaast is het ook zo, dat je steeds meer inzichten in je eigen gedrag gaat krijgen. Waarom was ik de en dag zo en de andere dag zo? Waar komt dat door? Wie veroorzaakt dat. Ben ik dat zelf, of zijn het de omstandigheden van die dag, die ik meemaakte.

Door zo aan de slag te gaan, zul je merken hoe fijn of het is, om te schrijven. Het dient als een uitlaatklep voor jezelf. Om wat je dwars zit van je af te schrijven. Waar je van hebt genoten, nogmaals her te beleven.

Schrijven geeft ook een gevoel van dankbaarheid. Ineens voel je dat gevoel, dankbaar te zijn voor alles wat er gebeurt. Wat je overkomt, zelf het negatieve. Zegt een medium van Mediums 2.0. Het nodigt je als het ware uit om jezelf door en door te gaan leren kennen.

Hier kun je in het dagelijks leven heel veel profijt van hebben. Als je op iemand verschrikt of boos reageert en je gaat het later op papier zetten, ga je ineens patronen zien in je eigen gedrag. Wanneer wordt mijn boosheid getriggerd. Is het terecht, zit het bij mij, of bij de ander.

Daarbij ga je patronen zien, door elke dag te schrijven bij jezelf. Hierdoor kun je emoties herkennen, die naar zijn. Die je liever niet zou willen voelen, geeft een spiritueel hulpverlener van Mediums 2.0 aan.

Schrijven werkt helend, maakt je leven daardoor overzichtelijker. Het feit dat je voor jezelf de tijd neemt om  je dag op papier te zetten. Dan gaat het er niet zozeer om wat je hebt gedaan, als wel hoe je er bij voelde, bij wat je hebt gedaan.

Je zult zo merken, dat je je steeds beter in woorden kunt gaan uitdrukken. Dat is nodig om voor jezelf elke dag de rust te bewaken. Je komt zo in een hele mooie balans terecht met jezelf. Schrijven zorgt er ook voor dat je beter kunt slapen.

Je hebt van je af geschreven. Je hebt de emoties aan het papier toevertrouwd en geordend. Je hoofd is daardoor leeg en zo val je beter, sneller in slaap en zal je slaap ook dieper door zijn. Je zult op een gegeven moment merken, dat je verlangt om te schrijven.

Het zal in het begin wennen zijn, maar het bijhouden van een dagboek, of hoe je het ook noemen wilt, zal op alle fronten jou verder helpen. In persoonlijke groei, in jezelf te leren kennen. In het reguleren van je emoties. Je beter uit te kunnen drukken. In jezelf beter verstaanbaar te maken.

Je werkt er ook door aan je zelfvertrouwen, omdat je van je afschrijft, waardoor je meer rust in jezelf ervaart, ga je de dagen meer in het nu beleven. Je bent geconcentreerd in het moment. Het verleden staat immers op papier. Het heden ligt de focus op en je toekomst kun je beter vormen. Schrijven is echt een verademing en wijs de mediums 2.0 raden het een ieder aan.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.