Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Op zoek naar innerlijke vrede, loslaten is de remedie

Op zoek naar innerlijke vrede, loslaten is de remedieOp zoek naar innerlijke vrede, loslaten is de remedie. Wel eens aan gedacht, bij stilgestaan of jij leeft met innerlijke vrede? Misschien wel niet en kom je er nu achter dat je met jezelf op gezette tijden in een conflict zit. Waarbij je dan denkt, ja maar wacht even. Ik veroorzaak dit conflict niet. Ik ben er mee geconfronteerd!

Dat kan en kan ook kloppen. We veroorzaken lang niet alles zelf, er overkomt ons ook veel. Wel is het aan jou, hoe je omgaat met datgene wat je overkomt. Daar is een ander niet verantwoordelijk voor, geeft een spiritueel consulente van Mediums 2.0 aan.

Stel voor dat je partner aangeeft, ik heb geen gevoelens meer voor je en ik verbreek de relatie. Dat is iets wat je overkomt. Jouw leven staat op zijn kop, omdat je partner niet meer van je houdt. Jij wordt er in meegesleurd. Je hebt er niet om gevraagd.

Dit kan innerlijk zoveel onrust geven. Je leven ligt compleet overhoop en vol met onzekerheden. Daarbij ongelooflijk veel emoties en dingen die geregeld dienen te worden. En hoe ziet de toekomst er uit.

Een heftige periode die de innerlijke vrede heel erg kan verstoren. Daarvoor ben je mens. Als het je niet zou deren, wat het andere uiterste is, dan ontbreekt er toch iets. Hierbij geven wij, de mediums 2.0 al aan, dit is het andere uiterste.

Waarmee we aangeven, schijnbaar zit jij, als je geen innerlijke vrede op een gegeven moment in jezelf kunt vinden, in het andere uiterste. Dat je leven voor een periode op zijn kop staat, dat dit stress, verdriet met zich meebrengt, ja.

Toch zul je op een gegeven moment weer verlangen naar innerlijke vrede. 24 uur per dag er mee bezig zijn, het haalt alle kracht uit je weg en maak je het voor jezelf alleen maar moeilijker mee. Het is ook niet niks wat je is overkomen, zeker niet als jij nog veel van de ander houdt en jouw toekomstbeeld, samen oud worden, was.

Toch verlangt iedereen op een gegeven moment weer naar rust. Daar heb je innerlijke vrede voor nodig. We worden wel eens benaderd door cliënten die ons vragen, als mediums 2.0, kun je mij vertellen hoe ik van dat hoofd afkom, wat volledig aan de haal is gegaan.

Overuren draait en maar niet kan loslaten, wat mij is overkomen. Vaak zeggen ze dan, ik kan de ander niet loslaten. Als wij dan, als spiritueel hulpverlener op de chat van Mediums 2.0 aangeven, dat het niet zozeer de partner is die niet losgelaten kan worden. Meer het de eigen gedachten er over zijn, die de innerlijke vrede verstoren. Gebeurt er iets.

Het proces van weer vrede krijgen met de situatie wordt op gang gebracht. Er is bewustwording. Van, wacht even, het gaat dus helemaal niet om mijn ex partner. Het gaat om mijzelf. Ik houdt van alles vast. Waarmee ik mij gek aan het maken ben. Ik kan de situatie niet accepteren.

Ik zie dat ik mijzelf in alles te kort doe, omdat ik vasthoud aan gedachten, aan emoties in mijzelf. Als dat bewustzijn binnenkomt, verandert deze cliënt acuut van energie. Vaak worden dan woorden op de chat neergezet als, pfff. Dank je wel. Ik voel al meer vrede in mijzelf. Zo heb ik het nog nooit bekeken.

Nu weet ik waar ik mee bezig ben en juist niet zou moeten doen. De opluchting om de innerlijke vrede weer te pakken te kunnen krijgen, door los te laten. Alleen moet je dan wel weten wat je vasthoudt, is zo mooi. Dat gun je elke cliënt die contact opneemt met mediums 2.0.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.