Ook de mens is een super verspreider

Ook de mens is een super verspreiderOok de mens is een super verspreider. Reeds verstrikt al zo’n 2 jaar in een verspreider, kunnen wij ook stellen als mediums van Mediums 2.0 dat ook de mens zelf een super verspreider is. Van liefde, licht, warmte, energie, waarheid. Daar had je nog niet aan gedacht toen je met lezen startte.

De mens is zo krachtig, heeft zoveel in zijn macht. Het is een kwestie van het te beseffen en je kunt beginnen met verspreiden. Wel op jouw eigen identieke manier. Niet gemaakt, want dan werkt het niet, zegt een medium van Mediums 2.0.

Als de mens eens wist wat die voor een vermogen had, op gebied van liefde, licht, energie. Wat een power, dan zou die niet zo zitten als dat die nu ziet. Eigenlijk in een val. Een val van zorgen, liefdesverdriet, pijn door liefdesverdriet, Boos zijn, mensen haten, niet meer willen spreken.

Daar zou die heel snel mee stoppen als die zou weten dat die een super verspreider is van zoveel positiviteit! Direct zou de wereld veranderen en daar staan wij, mediums 2.0 ook voor en om te springen.

Het is de hoogste tijd voor een Nieuwe Tijd. Het ego weg, de liefde er voor in de plaats. De angst blijft achter in het donker. De liefde staat volop in het licht. Het is in de kern zo ongelooflijk simpel en zo zonde dat velen het nog niet zien. Dat we samen zoveel energie kunnen verspreiden, die zijn weerga niet kent.

Beeld je even in, dat jij hiervoor gaat. Je elke dag vol in overtuiging staat, dat je alles durft, alles voor elkaar krijgt, enthousiasme hiervoor laat zien. Met een glimlach op je gezicht de dag door brengt. De woorden die je uitspreekt liefdevol zijn.

Niemand die je van dit pad afkrijgt. In het begin zullen mensen vreemd staan te kijken. Maar let op, zegt een medium van mediums 2.0, je werkt aanstekelijk. Want als jij chagrijnig bent, vangt een ander dat ook op en trekt zich dan ook terug uit het contact. Het werkt dus ook andersom. Dat zie je nu.

Is het niet ongelooflijk gaaf dat wij ook superverspreiders zijn, van liefde, licht, waarheid, warmte en energie? Wat we daar samen niet mee zouden kunnen bereiken? Er is een keer een test gedaan, met heel veel schoolkinderen, die elkaars hand vasthielden en dezelfde positieve gedachten uitstraalden.

Ze konden er bij wijze van spreken een auto mee optillen, zonder deze aan te raken. We gaan de angst, de haat, de donkerte ook achter ons laten. We zijn hier niets als prachtige zielen gekomen om te lijden. We zijn hier gekomen om als zielen ons in liefde te verenigen. Te genieten, onszelf en elkaar te koesteren.

We zijn er naar op weg en dat betekent, dat steeds meer mensen het gaan beseffen. Dat hard studeren, je best doen, de beste willen zijn, zodat je veel geld verdient, niet meer de standaard is. We beginnen er van terug te komen. We willen niet meer tot aan ons pensioen buffelen. En dan nog een paar jaar, terwijl je dan al niet lang alles meer kunt, nog van de oude dag genieten.

We willen niet meer een hele werkweek vol hebben gepropt. We willen met meer aandacht en besef leven. Meer aandacht voor onszelf, voor elkaar, onze kinderen, vrienden. Momenten om te koesteren. Dat is wat we willen en dat kunnen wij als superverspreiders samen gaan bewerkstelligen.