Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Ook de mens is een magneet

Ook de mens is een magneetOok de mens is een magneet. Als je eens wist hoe het leven in zijn werk gaat, dan zou je zo anders, echt, in het leven gaan staan. We zijn een magneet en niet zomaar een, een ongelooflijk sterke. Als je je daar niet bewust van bent, hopen we, mediums 2.0, je met dit blog, je er wel bewust van te maken. Zodat je leven een hele positieve wending kan gaan maken.

Hoezo zijn we een magneet? Je bent energie, een spirit, een ziel en die is energie. Jouw energie wordt opgevangen door je omgeving. Jouw denken, manier van zijn, in welke stemming je zelf zit, wat je jezelf waard vindt, maar ook wat je jezelf wenst.

Is de magneet die jij bent, waarmee je energie uitzendt en wat je daarmee naar je toe trekt. Vind je bijvoorbeeld dat je altijd mensen treft, die je niet kunt vertrouwen, misbruik van je goedheid maken, je geen respect geven. Dan is het wellicht tijd om eens te kijken naar je eigen magneet.

Hoe denk je, is dat positief of negatief. Angstig kan ook, bang dat je het niet goed zult doen. Bang dat je niet het juiste zegt. Mensen je niet leuk genoeg zullen vinden. Dit zijn allemaal magneten die een andere magneet aantrekken, die eigenlijk ook zo in het leven staat, geeft een mediums 2.0 aan.

Vooral de waarde die we onszelf toebedelen, heeft een enorme magnetisch veld om zich heen. De waarde wordt versterkt door hoe we over onszelf denken. Dat uit zich weer in hoe we doen en zo wordt jouw omgeving om je heen gevormd.

Blij met je omgeving? Sta je voor wat betreft eigenwaarde en positiviteit goed afgesteld. Niet zo blij met wat je naar je toetrekt? Tijd voor een goed chatgesprek met een van de spiritueel hulpverleners van mediums 2.0.

Zonder dat we het beseffen, weten we vaak niet goed wat onze waarde is. Die hebben we gevormd in onze jeugd en die waarde ga je vertegenwoordigen. Als mens ben je ongelooflijk veel waard. Maar weet je dat niet, vertegenwoordig je die waarde niet.

Juist dan trek je als een magneet het verkeerde aan. Je zult dat vanzelf gaan merken, naarmate je leven vordert. Het zal niet zozeer op het werkvlak spaak lopen. Meer op het relationele vlak. Je maximaal openstellen en over durven geven aan de liefde, terwijl eigenwaarde laag is, is heel lastig.

Je hebt dan constant een bevestiging nodig. Hetzij van je partner of mensen om je heen. Je wilt dan ook aan je partner laten zien, wat je waard bent. Maar dat doe je dan vaak op een manier, die juist er voor zorgt dat je je waarde naar beneden haalt.

Je maakt jezelf mooier dan je in werkelijkheid bent. Dat kan op verschillende vlakken. Je buitenkant, altijd maar zorgen dat je er tip top uitziet. Waarmee je eigenlijk bezig bent, te verbloemen wie je in werkelijkheid bent.

Jouw prachtige jij, die waarde verstop je. Kun je dan voorstellen dat je magneet het verkeerde aantrekt? Je laat niet zien wie jij in werkelijkheid bent, zegt een paragnoste van mediums 2.0. Je laat iemand zien die een andere waarde voorstelt dan er in werkelijkheid is. Jouw energie wordt dan als negatief, niet zuiver, puur en oprecht ervaren.

Zo trek je dus mensen aan die ook niet oprecht, puur en eerlijk zijn. Als je weet dat je een magneet bent. Zorg er dan voor dat je gedachten, je waarde kloppen zijn. Dan wordt de omgeving voor jou zeer aangenaam.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.