Ook de mens is een magneet

Ook de mens is een magneetOok de mens is een magneet. Als je eens wist hoe het leven in zijn werk gaat, dan zou je zo anders, echt, in het leven gaan staan. We zijn een magneet en niet zomaar een, een ongelooflijk sterke. Als je je daar niet bewust van bent, hopen we, mediums 2.0, je met dit blog, je er wel bewust van te maken. Zodat je leven een hele positieve wending kan gaan maken.

Hoezo zijn we een magneet? Je bent energie, een spirit, een ziel en die is energie. Jouw energie wordt opgevangen door je omgeving. Jouw denken, manier van zijn, in welke stemming je zelf zit, wat je jezelf waard vindt, maar ook wat je jezelf wenst.

Is de magneet die jij bent, waarmee je energie uitzendt en wat je daarmee naar je toe trekt. Vind je bijvoorbeeld dat je altijd mensen treft, die je niet kunt vertrouwen, misbruik van je goedheid maken, je geen respect geven. Dan is het wellicht tijd om eens te kijken naar je eigen magneet.

Hoe denk je, is dat positief of negatief. Angstig kan ook, bang dat je het niet goed zult doen. Bang dat je niet het juiste zegt. Mensen je niet leuk genoeg zullen vinden. Dit zijn allemaal magneten die een andere magneet aantrekken, die eigenlijk ook zo in het leven staat, geeft een mediums 2.0 aan.

Vooral de waarde die we onszelf toebedelen, heeft een enorme magnetisch veld om zich heen. De waarde wordt versterkt door hoe we over onszelf denken. Dat uit zich weer in hoe we doen en zo wordt jouw omgeving om je heen gevormd.

Blij met je omgeving? Sta je voor wat betreft eigenwaarde en positiviteit goed afgesteld. Niet zo blij met wat je naar je toetrekt? Tijd voor een goed chatgesprek met een van de spiritueel hulpverleners van mediums 2.0.

Zonder dat we het beseffen, weten we vaak niet goed wat onze waarde is. Die hebben we gevormd in onze jeugd en die waarde ga je vertegenwoordigen. Als mens ben je ongelooflijk veel waard. Maar weet je dat niet, vertegenwoordig je die waarde niet.

Juist dan trek je als een magneet het verkeerde aan. Je zult dat vanzelf gaan merken, naarmate je leven vordert. Het zal niet zozeer op het werkvlak spaak lopen. Meer op het relationele vlak. Je maximaal openstellen en over durven geven aan de liefde, terwijl eigenwaarde laag is, is heel lastig.

Je hebt dan constant een bevestiging nodig. Hetzij van je partner of mensen om je heen. Je wilt dan ook aan je partner laten zien, wat je waard bent. Maar dat doe je dan vaak op een manier, die juist er voor zorgt dat je je waarde naar beneden haalt.

Je maakt jezelf mooier dan je in werkelijkheid bent. Dat kan op verschillende vlakken. Je buitenkant, altijd maar zorgen dat je er tip top uitziet. Waarmee je eigenlijk bezig bent, te verbloemen wie je in werkelijkheid bent.

Jouw prachtige jij, die waarde verstop je. Kun je dan voorstellen dat je magneet het verkeerde aantrekt? Je laat niet zien wie jij in werkelijkheid bent, zegt een paragnoste van mediums 2.0. Je laat iemand zien die een andere waarde voorstelt dan er in werkelijkheid is. Jouw energie wordt dan als negatief, niet zuiver, puur en oprecht ervaren.

Zo trek je dus mensen aan die ook niet oprecht, puur en eerlijk zijn. Als je weet dat je een magneet bent. Zorg er dan voor dat je gedachten, je waarde kloppen zijn. Dan wordt de omgeving voor jou zeer aangenaam.