Mediums 2.0
Een frisse kijk op je toekomst

Blokkeer je je hart voor een ander

Blokkeer je je hart voor een ander, blokkeer je het ook voor jezelfBlokkeer je je hart voor een ander, blokkeer je het ook voor jezelf. Wat zou het toch mooi zijn als we in liefde zouden worden onderwezen. Dan zouden we zoveel meer van onszelf begrijpen en anderen. We zouden dan bijvoorbeeld weten, dat als we ons hart afsluiten voor een ander, ons eigen hart ook is geblokkeerd.

Stel je voor dat je je hart hebt weggegeven aan iemand en die heeft je verlaten, of niet netjes behandeld. Is er met een ander vandoor gegaan, dan roept dit bij jou allerlei emoties op, geeft een medium van Mediums 2.0 aan.

Heel logisch dat je dit voelt, daarvoor ben je mens en maakt je mens. Alleen deze emoties als boosheid, haat, zorgen er ook voor dat jij je eigen hart er door afsluit. Niet alleen voor een ander, ook voor jezelf.

Denk maar aan een deur die je vanuit boosheid en misschien nog met harde woorden er bij, hard dicht smijt. De deur is dicht. Niet alleen voor de ander. Ook jij kan nu niet door de deur. Zo werkt het dus ook met je hart.

Als we de kracht van de liefde zouden leren kennen, zouden we op zulke momenten ons terdege realiseren dat de deur nu weliswaar dicht is voor die ander. Maar we zouden daarnaast ook heel snel er voor zorgen dat die gevoelens die we nu er bij ervaren, heel snel gingen loslaten.

Zolang jij in haat en boosheid en grote verwondering blijft rondlopen. Van wat is er mij nu overkomen. Hoe is het mogelijk. Ik had dit op geen enkele manier zien aankomen en meer van zulke gedachten, zorgen er voor dat je hart niet voor jou kan kloppen. Je houdt als het ware je hart gesloten voor jezelf.

Al deze gevoelens horen er wel te zijn, maar niet te lang. Des te langer jij ze vasthoudt, des meer ontneem je jezelf liefde. Diegenen die heel lang vasthouden aan deze gevoelens, zijn vaak diegenen die op geen enkele manier zelfliefde kennen, geeft een spiritueel hulpverlener van mediums 2.0 aan.

Jaren kunnen ze deze gevoelens, die inmiddels omgezet zijn in waarom vragen, zelfmedelijden, vreselijk alleen voelen, zijn omgezet. Er worden vragen gesteld als, waarom overkomt dit mij altijd. Waarom kan niemand van mij houden. Waarom zie ik overal gelukkige stelletjes rondlopen en blijft niemand bij mij?

Er wordt inmiddels ook naar iedereen met wantrouwen gekeken. Logisch, weinig tot zelfvertrouwen rest als je met een gesloten hart rondloopt. De haat en de boosheid wordt inmiddels ook op anderen gericht.

Ondertussen naarstig op zoek naar die dieper vorm van liefde en warmte. Maar hopen dat er toch eindelijk eens iemand komt die wel te vertrouwen is. Er wordt op geen enkele manier gekeken in een spiegel of naar het eigen aandeel.

Wij, mediums 2.0 begrijpen dit gedrag wel heel goed en kunnen ook zeker mensen die zo vast zitten met zichzelf, zeker goed helpen. Volledig geblokkeerd door vasthouden van al de emoties di op hun beurt zoveel pijn en verdriet geven, komen ze op een gegeven moment bij ons terecht.

Als wij ze uitleggen wat er aan de hand is. Waardoor dit is ontstaan, beginnen ze lichtpuntjes te zien. Door het te beseffen wat de onderliggende reden is. Waarom ze niet kunnen loslaten en de gevolgen daarvan zijn, begint het helingsproces langzaam op te starten. Dit helingsproces heeft tijd nodig, vaak willen we dan zo snel mogelijk van de blokkade af. Maar zo werkt het niet. Neem de tijd om te helen na een blokkade.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.