Ben

101082
0
Ik heb al 20 jaar ervaring als paragnost, astroloog en tarotkaartlegger. Ik bied u een luisterend oor en kom snel tot de kern. Gedetailleerde antwoorden.
Ben

101082
0
Ik heb al 20 jaar ervaring als paragnost, astroloog en tarotkaartlegger. Ik bied u een luisterend oor en kom snel tot de kern. Gedetailleerde antwoorden.
Medium Fay

101044
0
Tarot, magnetiseren, helderweten, horend, zien, overleden, droom uitleg.
mediums 2.0

Registreren als Medium 2.0

Mediums 2.0

Ben jij iemand die zichzelf ziet als een medium van de toekomst?
Wie weet, ben jij dan degene die wij zoeken

Er is nog ruimte voor zelfstandig ondernemers die streven naar succes
Het hart op de juiste plaats hebben voor de maatschappij in zijn algemeenheid
En voor mens en dier specifiek
Dat noemen wij een medium 2.0

mediums 20 verdiensten

Verdiensten

€ 637,00

100 tokens per minuut
1000 minuten

Direct van start, dat kan ook!

Waar staat Mediums 2.0 voor?

Mediums 2.0 is het spirituele centrum van de Benelux, en richt zich op de toekomst. Een toekomst waarbij de mens het gemak dient, en over een snelle manier van online hulpverlening kan beschikken. Elke zelfstandig ondernemer kan zich aansluiten en zijn eigen pagina beheren om zo betaalde cliënten naar zich toe te trekken en zijn eigen zaak uit te kunnen bouwen.

Iedere ondernemer is welkom, die zich op een positieve manier inzet voor de maatschappij, of als hulpverlener op gebied van mens en dier. Op Mediums 2.0 heb je de mogelijkheid je als ondernemer te profileren en je cliëntenbestand door middel van online hulpverlening te vergroten.

Mediums 2.0 is een overdekt centrum waar spirituele, paranormale hulpverleners, en ook coaches, counselors, therapeuten, psychologen, hulpverleners in de zorg, welkom zijn. Die ieder op hun eigen wijze hun specifieke hulp kunnen aanbieden en hiervoor goed betaald krijgen.

Herken je jezelf hierin? Wees welkom als medium 2.0.

Wat kun je verwachten van Mediums 2.0?

Verdiensten

Als zelfstandig ondernemer, werkzaam op Mediums 2.0, bepaal je zelf je tarief. De verdiensten worden per minuut afgerekend. Het contact met cliënten loopt in eerste instantie via telefoon, chat, sms, whatsapp. De cliënt bepaalt deze keuze. En jij bepaalt uiteraard zelf, na het eerste gesprek in samenspraak met de cliënt, of je met de cliënt vervolgafspraken inplant, hetzij online of fysiek.

Mediums 2.0 betaalt jou het hoogste bedrag per minuut uit. Dit is uiteraard afhankelijk van het tarief dat jijzelf de cliënten in rekening brengt en de hoeveelheid tijd die je aanwezig bent op Mediums 2.0.

Gebruik de rekentool om te zien wat je per minuut kunt verdienen bij het tarief dat jij zelf in rekening zou willen brengen aan de cliënt.

Werktijden
De werktijden bepaal jij helemaal zelf. Mediums 2.0 wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bezocht door cliënten die hulp en ondersteuning nodig hebben. Er zijn qua werktijden en aantal uren aanwezigheid, geen restricties. Die bepaal jij, als zelfstandig ondernemer, geheel zelf.

Werkplek
Mediums 2.0 is zo ingericht, dat waar jij je ook bevindt, altijd je werk kunt uitvoeren. Jij bepaalt de plek waar jij wilt werken. Mediums 2.0 is het platform van de toekomst en kent een virtuele werkplek, die overal ter wereld kan zijn.

Meld je aan

Is je interesse gewekt? Wil jij je als zelfstandig ondernemer aansluiten bij Mediums 2.0? Het snelstgroeiende platform van de Benelux op het gebied van spiritualiteit. Wil jij de maatschappij een betere toekomst geven en hulpverlening bieden aan de medemens?
Dan zijn er de volgende voorwaarden:

• In bezit van een KvK/Btw nummer

Als jij aan deze voorwaarden voldoet, en je aanmelding is opgestuurd, kun jij morgen aan de slag op Mediums 2.0 als zelfstandig ondernemer. En zo je cliëntenbestand laten groeien en naamsbekendheid creëren.

Als zelfstandig medewerker ben jij zelf verantwoordelijk voor de diensten die je levert. Mediums 2.0 fungeert in deze als een virtuele plek waarbij jij je, als zelfstandig ondernemer, kan profileren.

Mediums 2.0 maakt onderdeel uit van Eddie.eu.