Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Over ons

Over ons mediums 2.0

Je hebt mediums en je hebt Mediums 2.0. En die vind je op deze website. Wat is het verschil? Ze zijn beiden even goed in het beantwoorden van jouw vragen en in toekomst voorspellen. Kaartleggingen, healen, coachen, koffiedikkijken. Echter een medium 2.0 is ook gespecialiseerd in de volgende dimensie waar wij als mensheid voor staan.

De mensheid is op weg naar een nieuwe dimensie

De mens is op weg om en masse, als mens een sprong te maken naar een hogere dimensie. Mediums 2.0 vertoeven al in deze hogere dimensie. Een dimensie is een staat van bewustzijn. Het is een bestaansveld binnen een universum. Aangezien we als mens altijd persoonlijk groeien, is het logisch dat we telkens doorgroeien naar een nieuwe dimensie.

Mediums 2.0 voorlopers voor de nieuwe dimensie

Hier zijn voorlopers voor nodig en dat zijn altijd spirituele hulpverleners. Zij zijn altijd al de buitenbeentjes geweest binnen de mensheid. Op Mediums 2.0 vind je ze, diegenen die reeds al spiritueel zodanig persoonlijk zijn gegroeid, dat zij voor jou in je onderbewuste kunnen kijken. Jou kunnen helpen bij jouw spirituele en persoonlijke groei.

Een medium 2.0 geeft jou handvatten, inzichten waar je zelf nog niet op zou zijn gekomen. Dat is de kracht van de spirituele hulpverleners op deze website. We zijn tenslotte op weg naar een Nieuwe Tijd. Een tijd waarin de gehele mensheid de overstap gaat maken naar een volgende dimensie.

Voor het ego minder ruimte

Het ego zal meer naar de achtergrond verdwijnen. Er komt ruimte voor zelfliefde en selfcare. De mediums en paragnosten van mediums 2.0 zijn bij uitstek geschikt jou hierin te ondersteunen en te begeleiden. Naast hun gaven als helderziendheid, wetendheid en voelendheid, waarmee ze op jou en de situatie waarin je zit, kunnen invoelen. Fijn om te weten.

Waar voor je geld bij Mediums 2.0

Zo krijg je echt waar voor je geld. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent. Je maakt een gratis account aan. Je schaft credits aan en voor die credits kun je bellen, chatten, beeldbellen en en emailconsult aanvragen. Jij kiest voor datgene wat het beste bij je past.

Diverse disciplines bij Mediums 2.0

Naast mediums en paragnosten, kun je ook nummerologen, healers, coaches, spiritueel therapeuten, astrologen, sjamanen en pendelaars raadplegen. Iedere discipline heeft zijn eigen specialiteit.

Je bent van harte welkom bij de consulenten op deze spirituele hulplijn. Ze zullen je met respect, openheid, eerlijkheid en gelijkwaardigheid tegemoet treden. Je voelt je echt gesteund en gewaardeerd. Wij weten zeker dat je met een gerust hart de chat beƫindigd of het telefoongesprek met een van deze topconsulenten van mediums 2.0. Dit is de kracht van mediums 2.0. Wil je bij een consulent meer info lezen. Klik dan bij de consulent op dit icoontje Info consulent Mediums 2.0.