mediums 2.0

Over Mediums 2.0

Als u een zelfstandige mediums 2.0 medewerker contracteert, dan accepteert u de algemene voorwaarden en het privacy statement!!

Mediums 2.0 is een moderne spirituele bel en chat centrale gericht op de toekomst. Je kunt Mediums 2.0 vergelijken met een overdekt winkelcentrum. Op onze spirituele bel en chat centrale vind je zelfstandige spirituele medewerkers die op eigen wijze hun kwaliteiten aanbieden.

Als een zelfstandige medewerker zich aanmeldt voor een eigen pagina dan wordt deze gescreend. Wij van Mediums 2.0 screenen alle medewerkers die zich aanmelden op hun kwaliteiten. Komt een zelfstandige medewerker de screening door, dan is deze van harte welkom op de website Mediums 2.0. Na de screening is de zelfstandige medewerker geheel eigen baas en zelf verantwoordelijk voor de werkzaamheden die deze verricht.

Zelfstandige spirituele medewerkers huren hun eigen winkeltje en zijn ook zelf verantwoordelijk hoe het winkeltje ingericht wordt en wat er aangeboden wordt vanuit het winkeltje. Zij zijn volledig zelf verantwoordelijk o.a voor hun uitspraken, inzichten en desgewenst healing of magnetiseren op afstand en wanneer zij beschikbaar zijn. Hierin heeft Mediums 2.0 geen invloed of zeggenschap.

De zelfstandige medewerkers die op Mediums 2.0 hun kwaliteiten aanbieden, beslissen zelf de prijzen van een bel, chat en e-consult. Als je een medewerker hebt gevonden, let dan wel op wat deze medewerker per minuut vraagt. De prijs van credit minuten kunnen grote verschillen inzitten. Iedere medewerker heeft zijn eigen aanbod.

Als een klant een afspraak maakt bij een zelfstandige medewerker thuis of bij de klant thuis, is de verantwoording van klant en medewerker. Hierin heeft Mediums 2.0 geen zeggenschap over en geen invloed in.

Zelfstandige medewerkers die te vinden zijn op Mediums 2.0 zijn geheel zelfstandig en eigen baas!!